iPhone 6S razbito steklo

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Verjetno si že ugotovil, da posodobitve v glavnem prinesejo več problemov kot dobrot....

Če mi telefon dela kot je treba, sam celo zablokiram posodobitve, ker me res čisto vedno spravijo v slabo voljo.

Telefon s Kitajske Mlais M7 mi že dobre pol leta dela popolnoma brezhibno pa ga uporablja pubertetniška nečakinja, ki ga res uporablja za vse možno in ne samo za klice kot kak upokojenec.

Celo par padcev po tleh je že preživel brez posledic...

Tudi, če bi ji ponudil novega iPhona ga ne bi zamenjala s tem.
cool-1.gif

Sicer pa za 150 evrov imaš lahko vsako leto nov telefon, pa boš imel vedno najboljšega za razliko od tistih z deset let starimi samsungi/iphoni
wink-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Sam ravno obratno ne vem zakaj bi dal za telefon 700+ evrov
bonk.gif
, če pa lahko enakega ali pa celo boljšega dobim za 150.
Sicer mi gredo pa tako ios, kot M$ pa malenkost manj tudi Android zelo na živce, pet let star Nokijin Symbian jih še danes poseka skoraj v vsem...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No na motoroli mi je gps padal na vsake 20 minut.... pa glede, da je mišljeno za mojo osnovno navigacijo je bilo kr tečno.

No 2 meseca so rabil, da so en mali updajt dali ven. Sedaj pa, ko je prišel android 6.0 z vsemi novimi bombončki, se mi pa zdijo modeli ki bodo ostali na 5.x.x čist brezveze.

No a ni to tema od ajphona....

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Pač počakaš leto ali dve in takrat za 150 evrov nabaviš še boljši telefon, starega ti bodo pa na bolhi kupili za 100 evrov....

Ne pa eni, ki dajo jurja za telefon in si potem dajo skoraj štrik za vrat, ko jim pade po tleh in se jim zbije ekran....

Sicer pa jaz telefona nad 4 inče ne bom kupil nikoli, ker ga enostavno ne morem prenašat.....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Evo, eni pa damo nekaj evrov na ebayu za pancer-glass zaščito in nam dol visi če telefon pade na steklo. Preizkušeno. Japka pa dela za to kar je namenjena... Ne pa da morem sredi teka restartat android ali windows jajca, ker so se spomnila delati samo na eno slušalko (mono)...

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Evo enega, ki praktično v vsem poseka iphone 6s že za 150 evrov.
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_262030.html

Poseka pa ga ne ravno v tistem, o čemer je tu govora: nima "force touch" displeja, zaradi katerega je menjava stekla pri iphonu tako draga. Zdaj, ali je to vredno tega denarja ali ne je stvar debate, a trenutno je to nekaj kar ima samo apple. Jaz sem se kar navadil in zdaj včasih že kakšno drugo napravo "pritiskam".

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Bolj kot ne neuporabna zadeva, ki jo nekajkrat predrago prodajajo.

Včasih sem bil nad novostmi navdušen, zdaj me pa ne navduši praktično nobena novost, običajno sem nad njimi samo zelo razočaran, ker večinoma še poslabšajo delovanje telefona.

Upam, da že čimprej dajo ven prelomljiv zaslon, da bodo telefoni končno spet prenosljivi.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Zakaj si delaš toliko skrbi s tem kaj drugim ustreza???

Sam skušam biti čimbolj na tekočem z vsemi novostmi in preiskusim kar precej telefonov, računalnikov, navigacij....

Žal bolj kot testiram novosti, bolj cenim odlične stare stvari(XPje, Nokio C7, Garmine 1xxx....)