iPhone 4g 32 GB nov zapakiran 1000 EUR

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Zakaj ne bi bil pri pravi? Če imaš $$$, zakaj ga pa ne bi kupil, pa še sirotinja zraven zasluži 250€. Zakaj pa ljudje kupujejo avte, ki stanejo več kot 50K €? Majo denar, pa kupijo. Ok, so extremi, ki dajo gate z riti za tak avto, ampak eni si ga pa lahko kupijo. Kaj pa je dat jurja enemu za telefon, če ima plače nekaj jurjev? Gre pa ga kupi, pa kaj. Zakaj naj ne bi bil normalen?? Mislim, eni ste pa tudi hecni tukaj. Pa niso vsi na minimalcih po Sloveniji, nekateri si lahko le zaradi izpolnitve želje privoščijo take izdatke, pa ni jih ravno malo. Po eni strani se "za dušo" kupujejo neki avtomobili, pa motorji, pa kaj jaz vem kaj še, telefon se pa ne sme, "ker je preplačan, ker se kupec ne znajde, ker ima majhne možgane, you name it". Kar se mene tiče, je več koristi od telefona za jurja kot pa motorja za jurja (ali pa 10).
My 2 cents, LP!

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Joj.... Kar ne morm verjet.... mi je že žal da sem tle kej napisal... Itaq je bil prodan preko bolhe, tle se pa samo kregate.

Ponudba, povpraševanje: Za nekoga je 1l soka vreden 50 centov, za nekoga ki je pa žejen pa 30 eur

Če nimaš, če si ne morš privočit, bodi tiho in delaj dalje za minimalca, kdo te sili da delaj za 600 eur/mesec? pa delaj za 5000 eur, aja, ne gre, ja prov, pol si pa kup noki v akcijo za 49,90, pa dej mir
smile-1.gif

Company

Pripravnik
7. okt 2007
787
6
18
Točno v tem smislu sem tudi napisal. Zgleda, da so tu na Alterju merila malo pokvarjena. Kar je več od minimuma (s plačo vred
hysterical-1.gif
), je preseravanje, IQ številke čevljev, ... Pa kaj, kupiš si avto za 40 jurjev, zraven pa še telefon za jurja. Pa kaj. Če imaš, imaš. Fužinski blokarji pa naj kupujejo take zadeve na leasing, kredit pa kar je še takih finančnih instrumentov. Je.bi ga, eni lahko, pa sploh ne vejo da so, drugi pa tudi lahko, ampak je potem krompir pa zelje za kosilo naslednjih 7 let.
LP!

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Pa sej ni bil prodan za 1000 eur. Pomojem za okoli 850... Ne?!

če je jurja preveč... ga ni takoj, je treba čakat... Če si izjema ne niæžaš cene, to je prvo pravilo.

Če ga daš na net pa ga v 7 urah prodaš, kličejo pa non stop ponujajo, cenkajo in bi ga radi videl, in nevem kaj....

Jooooj, kolk z užitkem si jih nazaj zabijal.... pa dam ti 700 prec na gotove pare: sem rekel, zakaj že? ali ne znaš brat cene? 1000 je, kje si ti nadu 700?
smile-1.gif

Sem mel enga fanatika, je nekaj utrujal za 500, kao da nima dnarja, sem rekle, k boš iostalo nabral pa pokliči...

če si resen, pridi, odkartaj dnar i vozi...če ti kej ni všeč, vozi dalje, nobenga nisem sili naj kupi....

to je ravnotako kot bi prišel na ac maranelo v lj, pa težil če mi da scuderio za 35.000 ojrov.... Mislim

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.883
763
113
www.jernej.org
Haha... a so ble res take zgodbice? Me mika, da bi za svojo štirico dal oglas za 1500eur pa poslušal ponudbe (prodal ga itaq ne bi).
smile-1.gif