Iphone 3g - nov uporabnik

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Hehe,
glih včeraj mi je javil, da baje ni odklenjen in da ga bo potrebno tu v Sloveniji, ne vem zakaj zdaj tako mislim pa da je potrebno doplačati za odklep in ni najbolj poceni.
Pozna kdo koga na Štajerskem koncu, ki to res obvlada?
Drugače še nisem imel namen spraševat, ker sem hotel počakati, da ga dobim, ker vsakokrat neki novega javi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik Juvani pravi:
Hehe,
glih včeraj mi je javil, da baje ni odklenjen in da ga bo potrebno tu v Sloveniji, ne vem zakaj zdaj tako mislim pa da je potrebno doplačati za odklep in ni najbolj poceni.
Pozna kdo koga na Štajerskem koncu, ki to res obvlada?
Drugače še nisem imel namen spraševat, ker sem hotel počakati, da ga dobim, ker vsakokrat neki novega javi
smile-1.gif
Hm, a je ded kje iz koroškega konca? V tem primeru imaš veliko možnosti da ostaneš brez denarja, če si ga že slučajno kam nakazal...
sprasujem se.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Teh tvojih nekaj dni je že 14 dni... Še malo počakaš, pa bo tukaj že tretja generacija iPhona...

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Hehe, ja ne morem kaj, moram počakat, da se vrne. Pa ni še 14dni
smile-1.gif

Ne ni s Koroške, sem se pa takoj spomnil, da je blo na enem forumu že govora o neme s Koroške (mislim da nek mobilni svet), ko je nategoval folk.Pozna kdo kak pa kaj je ta zdaj? To kar pa jaz čakam je pa moj prijatelj na dopustu
smile-1.gif

Ja se že kaj govori o tretji generaciji? Jaz vsekakor upam, da pride in naredijo oz. popravijo pomanjkljivost, ki ga bi potem res naredile za popolen telefon.
Mal se že sprašujem, če mi bo sploh tako všeč ta telefon? Kak ste kaj zadovlojni uporabniki. Sam sem mel glih enkrat možnost mal testirat in me je navdušilo delovanje sistema, ki je šel res zelo tekoče,... dejansko in ostalo pa ... bomo vidli....čez nekaj dni
smile-1.gif
al XXXL

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Odklep (yellovsn0w) je zastonj, si ga lahko enostavno sam namestiš (veliko tutorialov na netu... lahko tudi po tistem filmčku). Originalnega odklepa pa v Sloveniji ne moreš narediti (to bi bilo možno le v izvorni državi).

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
A ti podatki res koga begajo/zanimajo? Se mi zdi da je to samo pesek v oči (kao smo transparentni, ampak itak noben ne ve kaj to pomeni).

Juvani

Pripravnik
3. jan 2009
46
0
6
Danes bil obveščen, da verjetno ne bom dobil iphona, zakaj in ostale podrobnosti ne vem. Žal, razočaran, ampak sem se odločil, da ga bom pač kupil v sloveniji.
Na bolhi sem mal gledal in našel ta oglas:
LINK - Bolha
Pozna kdo? Prodaja kdo slučajno?

Lp

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Ne vem če je to čist use tko lepo in prov kot piše, ker če je takoj letim po telefon. Upam, da kdo kaj več ve, ker je men mal prepoceni HD za dobrih 300€, prav tako iphone.

Strijc

Pripravnik
10. sep 2007
270
0
16
Pokliči, pa vprašaj, kako, kje ga dobi za 300 evrov oz. manj, če ga nudi za 300 €... Tudi meni je malo čuden oglas (cene) ampak tip ma napisano osebni prevzem.... Tak da košta te lahko samo pot v LJ... pogledaš, kupiš, če je vse ok.... če ne pa nič. Bi bilo fajn, da bi kdo iz LJ probal, da vsaj vemo, če je res ali ne?

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Pomojem ma kake dobre kopije. Ali pa ti bo rekel, da klub temu, da ima osebni prevzem napisan, zdaj nima časa oz. če ga lahko kar na pošto da itd... Tak se mi zdi.. Nekdo iz LJ bi se res lahko srečal z njim.
wink-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz se menim da bi šel pogledat... oz eventuelno kupit.
Je slučajno kje kakšni so modeli kopij?? Slike.. bolj detajli? Vem da je cect naredil nekaj podobnega pa dvomim da je edini.
re: evo drug teden skočim pogledat..

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tole pa tut mene zanima, ker za 360€ grem pa tut jst takoj hd-ja iskat
smile-1.gif

sam filme ima pa kr drage model 3€/dvd

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Sem pisal temu modelčku, kako je s temi stvarmi in mi je odpisal tole: Telefoni so novi, garancija je za Veliko Britanije, ne vem če velja tudi pri nas (mogoče pri našem zastopniku), Osebni prevzem možen v LJ.

Bom šel pogledat in če bo vse ql tudi kupil