Po dolgem času bi rad ponovno odpru problem z maginon kamerami.
Pred pol leta sem v Hoferju nabavil 5X MAGINON IPC-100AC, ker sem imel podobne kamere že prej sem jih brez problema vse nastavil, montirane so bile po več prostorih, vse je delalo, BP.
Problem se je začel namreč pri spremembi varnostnih nastavitev v routerju WIFI. Vse lepo in prav, spremeniš nastavitve še v vseh kamerah in zadeva bi morala delovati, ampak tukaj se zaplete. Namreč program, ki ga dobiš na CDju zraven kamere "supra IPCam Config" najde kamero, ki je priklučena direktno na mrežno kartico v računalniku, ampak ko pritisnem na browser oz ko sam vpišem ip naslov v brskalnik (IE,Chrome,Firefox) naslova ne najde (ping naslova nedosegljiv), v programu ko pritisneš na "Setup" se odpre okno uporabniško ime in geslo in zadeva melje in ponovno odpre okno up.ime in geslo, kot da je geslo napačno.
Ker sem mislil da je mogoče kdo res spremenil geslo, kar je bilo nemogoče, samo jaz sem vedel za prvotne nastavitve, no razen če ne izključim raznih hekerjev, dobro resetiral sem kamero, ponastavil vse nastavitve, da je kamera kot nova iz škatle in tako vpišem up.ime admin in geslo pustimo prazno tako kot piše v navodilih in zadeva se ponovi. Ne spusti me v nastavitve, ponovno in ponovno se odpira okno z up.imen in geslom, čeprav vpisujem kot piše v navodilih, tudi po resetu se ne odpre spletna stran.
Poiskusil sem na 4ih računalnik, brez antivirusnega programa in požarnega zidu, vendar zadeva ne deluje,
Je mogoče imel kdo od vas podobno težavo? Ima kdo kakšen nasvet ?
Hvala.