Inverterski generator Honda ali Kipor

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.405
5.662
113
Ceprav ta boljsi motorji majo kill switch ce se olje spusti pod mejo...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Nope...olje nalil ker sem bil opozorjen, da ga ni noter, plus dobil liter za zraven. A sem spregledal stikalce za izklop in seveda vklop...pa sem vlekel kot norec (pa še mala je zraven pribila: ati, a ne vžge
hysterical-1.gif
...ko sem že švicnil).

Sem prej prebral navodila a vseeno čisto spregledal...gumb pa je bil tudi na strani, da ga nisem videl s strani kjer je zaganjač).

Mi je pa uspelo, medtem ko sem iskal kaj bi bilo narobe, sneti eno malo vzmet na štangici za gas...

In po tem ko sem odkril in ga vžgal se je zaganjal...gas nažgal in skoraj ugasnil..a sem sklepal da je tako ker ni obrmemenjen.

Drug dan ga vžgem in sprobam..preklopim na agregat... luči pa light show
cheer.gif
..agregat se pa skozi zaganjal. Priklopim gor še 500 w reflektor...še zmeraj light show.
Že začnem preklinjat in gledat kje so kljuci od avta, da ga naložim in odpeljem, da ga spravijo v red..ko malo gledam okoli fergazarja..in vidim to miceno vzmet da ni nikamor zataknjena...zataknem...in voila...zaprede ko muca, luči zgolj 'svetijo'...khm.. Hondica prede).
.....

Sem pa šel tega kupit ravno z razlogom ker mali ku.rčič, ki ga imam (nutol, 750 w) za nobenega vraga noče vžgat ravno takrat ko sem ga nujno rabil-> ko je na polno gorela peč na drva, ki pod nujno rabi obtočno črpalko..tako da me je še bolj razpizdilo ker novi ni vžgal
smirk-1.gif
..pa sem si že 100 x rekel da ne bom več poceni kupoval a se še pustim nategnit...in to sam sebe.

V glavnem...se je dogajalo.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik drolga pravi:
Pozdravljeni,
s KIPOR generatorji imam veliko izkušenj, tudi že 6 leto jih servisiram, tako da vam lahko podam veliko informacij.. V kolikor pa koga interesira pa vam lahko zagotovim dobro ceno za nakup posameznih modelov. IG1000p,2000p in 2600p. Več na U2U
Mimogrede, poslal sem mu vprašanje na ZS, pa do danes ni še nič.
Če je firma enako odzivna, potem ...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Kaj pa kakšen poceni dizel agregat?
Ga lahko vsaj na kurilca laufam, če bo treba
wink-1.gif