Karadio? Po kateri verziji si delal?Razsipnik !!!
Jaz imam ESP8266 in stare odslužene računalniške zvočnike!
Je stara yamada spodaj kot podstavek. Marantz ne predvaja DVD-je, samo CD-je.Tale marantz zgleda kul ja, samo je pa cenovno kar zalogaj, ker predvidevam, da so zvočniki še dodaten strošek...
A z yamaho mcr-n470d je kaj izkušenj? Sem obupal nad nabavo kuhinjskega radija pa bi kar tole ponucal za krajšanje časa pri ustvarjanju gurmanskih mojstrovin. Najbolj se mi gre, da internetni radijo dela kot se šika.
aja gonzo, a to prav vidim prastaro yamado spodaj parkirano?
Mislim, da je po temu: https://github.com/Edzelf/Esp-radio brez LCD.Karadio? Po kateri verziji si delal?
Saj ni samo kuhna, je tudi jedilnica. Ko se v nedeljo ob goveji župi družina usede in zagrulijo Modrijani na radiju Sraka je pa neprecenljivo
Drugače pa resno, ne me živcirat s telefoni, bluetoothi, raznimi hey googli in podobno navlako, ki me živcira in ki nikdar ne dela, ko to rabiš. Jaz hočem samo tako zadevo na tipke, da bo zagotovo delala tudi, ko bo baba hotla radijo prižgat. Žal bo moral bit internetni, ker fm in dab lovita za en burek. Drugače bi še naprej vztrajal z 10 let starim kuhinjskim grundigom.
Kaj takega je prepoceni?
Ni prepoceni, jaz želim predvsem, da dela. Zato si ne delam nekih blaznih cenovnih omejitev, raje pa dam manj kot več.
Vidim, da ima conrad tega ko listja.
Aja, tale vgradni za pod element izgleda še kar ok, ampak nikjer ne piše če ima timer ali ne. Meni je to v kuhinji top funkcija
EDIT: ima timer, v bistvu izgleda precej dobra zadeva
Hvala za to!Mislim, da je po temu: https://github.com/Edzelf/Esp-radio brez LCD.
Dal sem na Wemos D1 mini (NodeMCU), ker jih že cel kup po hiši.
V .ino fajlu poglej kam so priključene tipke za prestavljanje programov, da ni potrebno tega delati z telefonom.
Še enega moram narediti tašči in takrat bom tudi tega nadgradil z senzorjem gibanja (na Mute).
Vse skupaj vgrajeno v ene stare računalniške zvočnike v katerih je uporabljen vgrajeni ojačevalec.
Edino napajanje je sedaj za vse skupaj kar 5V (kabel z USB vtikačem), ker je bil originalni 9V napajalnik okvarjen.