(Inter)spar - sladko presenečenje?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Hej vsem.

Meni osebno je ful dobra sladica iz interspara (europark MB), ki se mislim da imenuje "sladko presenečenje" - to je tista vanilijeva krema z baby keksi in jagodičevjem, ki se prodaja v plastičnem lončku (mislim da za 1,30 eur).

Doma moji vedno pravim, naj mi naredi takšno sladico, pa nekak ne zadene kreme. Je tudi že iskala po netu, pa nekak ne najde pametnega recepta za to sladico.

Saj drugače je super kuharica, samo ta krema pa se ji ne posreči najbolj.
wink-1.gif
Še najbolj jo enači z kremo za princeske, samo tista krema je bolj trda in ni enakega okusa kot v interšparu.

Zanima me torej, kako bi naredila to kremo (recept ali pa kak link), da bi bila čimbolj podobna interšparovem "sladkem presenečenju"? Sam osebno mislim, da je ful preprosto to narest, samo sem velik anti-kuhar....
wink-1.gif

Pa hvala vsem za pomoč
wink-1.gif

raners

Majstr
4. mar 2008
2.824
442
83
Ja, samo mene zanima približen recept... Da bi mi lahko doma moja punca pripravila to sladico...
wink-1.gif

bluub

Fizikalc
9. jan 2008
686
39
28
naj naredi tiramisu kremo pa da not jagodičevje pa mislim da bo to to.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ne moreš. ker nimaš enakio slabih sestavin kot jih notri špar nameče. (umetne arome, aditivi sumljivega izvora, umetna sladila...)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Komot jih tudi on dobi, te slabe sestavine, samo verjetno ne pričakuje, da je tako krš roba not
smile-1.gif