Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Barkofe je prežgano lubje, če se že gremo o okusu.
Tistega "zamorčka" od delikatese se pa tako ali tako ne dobi več. Baje je bil mešanica 13-ih različnih kav.
Sam kombiniram Illija in eno čudno mešanico iz nizkocenovnika. Ampak okusi so različni!
Aja o instantih je govora. Ne prenesem jih!
Pri nas doma kuhamo turško samo, ko pride kak obisk, ki izrazi željo po njej, drugače smo konsantno na instant kavi...
Sprobala sem že skoraj vse, kar se od instanta najde na naših policah in moram reči, da mi najbolj sedeta Nescafe Gold ali pa Grandos Gold.
Nekaj mesecev nazaj v Sparu niso imeli ne Nescafeja ne Grandosa
Kupil za test...smo probali danes na sihtu. Ni slaba. Okus drugačen. Kako je 'dobra' pokomentiram po parih kavah.
Glede instant kave...dans sem eno vzel za pokušino, da bo vmes za med kavami. Pa zdsj ne vem..a ta reč ima kofein ali ne..na embalaži nič ne piše (ne ja ne ne). Vzem serm gold (cream al nekaj takega..bolj drobna zrnca).
Kupil za test...smo probali danes na sihtu. Ni slaba. Okus drugačen. Kako je 'dobra' pokomentiram po parih kavah.
Glede instant kave...dans sem eno vzel za pokušino, da bo vmes za med kavami. Pa zdsj ne vem..a ta reč ima kofein ali ne..na embalaži nič ne piše (ne ja ne ne). Vzem serm gold (cream al nekaj takega..bolj drobna zrnca).
Ravnokar jo pijem, Spar je nima, da ne bo kdo iskal. Kupil sem prav tole iz linka, to je 80% arabica, imaš pa še njihovo "minas", ki je 100% arabica. Okus? Hm, se morem navadit, zaenkrat mi je Barcaffe boljši.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.