Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Da se razumemo, jaz sem v prvi vrsti spraševal ali je normalno, da imamo takole napeljano elektriko. Je pa očitno vse skupaj narobe in moram ugotoviti kje se je zataknilo, ker so tele inštalacije že bile, ko so prišli merit kuhinjo. Sicer smo načrt že imeli, ampak so takoj na začetku naredili vodo, jebiga. Zdaj bo to treba pač popravit, saj nihče ni vedel kje bo kaj stalo v cm natančno. In zakalkuliral se je za par cm kakor se vidi na sliki.
Mene bolj moti od kje ideja štromarju, da je pod vodo dal priključek...
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Večino tega, kar si zapisal, Jurga niti ne vemo.
Fotografija notranjosti omarice nam ne pove, kje v prostoru dejansko je ventil, avtor pa tudi ni pojasnil kako je do takšne lokacije ventila sploh prišlo.
Pri nekaj sto kuhinjah, ki sem jih pred tremi desetletji zmontiral, sem doživel še kaj hujšega
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Da se razumemo, jaz sem v prvi vrsti spraševal ali je normalno, da imamo takole napeljano elektriko. Je pa očitno vse skupaj narobe in moram ugotoviti kje se je zataknilo, ker so tele inštalacije že bile, ko so prišli merit kuhinjo. Sicer smo načrt že imeli, ampak so takoj na začetku naredili vodo, jebiga. Zdaj bo to treba pač popravit, saj nihče ni vedel kje bo kaj stalo v cm natančno. In zakalkuliral se je za par cm kakor se vidi na sliki.
Mene bolj moti od kje ideja štromarju, da je pod vodo dal priključek...
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ja saj vidiš, da je falil samo par cm vodovodar. Jasno da nismo takoj do cm natančno vedeli kako bo kuhinja stala...
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Ja saj vidiš, da je falil samo par cm vodovodar. Jasno da nismo takoj do cm natančno vedeli kako bo kuhinja stala...
po slikah sodec to ni par centimetrov
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
ja, bo pa treba par cm prestavit vse
po slikah sodec to ni par centimetrov
Glej...mudilo se je in je blo treba vse narediti v treh mesecih. In takrat se jasno se ni vedelo kje tocno bo kuhinja, ker se niti ni bla izbrana, kaj sele narocena.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kaj boš sam naredil, ne vem. Samo jaz tako ne bi pustil delati, tudi če ne bi vedel, kje bodo elementi. Za višino vtičnice ne potrebuješ širin. Že tukaj je narobe.Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Jaz nič ne računam, ampak dovolj je, da pušča enkrat