Instagram

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Toliko let se je razvijala fotografska oprema, da smo dobili (odlične) fotoaparate tudi v telefone, zdaj pa folk serje po slikah s Instagramom, da zgleda kot da so paradajz preko leče namazali
bonk.gif

Je to samo meni totalno mimo? Pa da Facebook za to odšteje milijardo $
stupid-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ja slikca je mal lepša za pogledat če en filterček čez upališ. Pa sama aplikacija je namensko narejena, da gledaš samo fotke kolegov brez ostalega sranja zraven. Enim je kul, enim ni.. Jaz rad uporabljam, kot tudi Foursquare, ki ste ga pljuvali zadnjič.... haters gonna hate
smile-1.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Slabe fotke ne mora popraviti noben filter. Če bo šlo tako naprej bo imel 7D mkII vgrajen Instagram filter (by popular demand).

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
V bistvu gre za učinkovito reklamo za apple, da je možno zgolj iz objavljene fotke ugotoviti, da je bila posneta z iGadgetom. Filter pa poskrbi za retro look in tako si hkrati hip in hipster. Win-win za iSheeple.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
V Sobotni prilogi Marko Crnkovič čisto vsako soboto s tem sranjem od Instagrama utruja, fotke pa nikakršne.
bonk.gif
A Crnkovič počne SPLOH še kaj drugega, kot utruja?

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Škoda, da niso naredili še photoshop / iphoto plugina. Ne govorim o kopijah, direkt Instagram pobrandiranega ... Ali pa Instagram sončna očala!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj upam, da gre za trenutno modo, ampak mi še vedno ne gre nikakor v račun zakaj je projekt vreden milijardo $, tudi če je 13 zaposlenih vrhunskih programerjev (pa sigurno niso, kvečjemu en ali dva).

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
mene ri instagramu bolj moti to, da mi sliko obreže, ampak je pa najhitrejš način, če hočem kam sliko s telefona na net spravit

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Vreden je zaradi community-ja uporabnikov in brenda. No, resnici na ljubo je tudi dober produkt, samo prepogosto uporabljen. Retro je bil kul par let nazaj, ko še ni bil tako mainstream. Ampak tako je vedno z modnimi muhami.

Hm, to je bila pa že skoraj hipsterska izjava :D

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ki so tisti cajti ko smo meli omejeno število posnetkov pa smo delali kvalitetne slike.. Mejduš pa toto tehnologijo