Inšpekcija udarila še po pekih. Mišji iztrebki itd

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Folk je tudi trapast, da rine v tiste šiptarije s svojim denarjem

Se strinjam. Pa kdo pri zdravi pameti sploh še kaj kupi pri šiptarjih?

Jaz. Večinoma sadje in zelenjavo, kdaj pa tudi kruh v kakšni pekarni. Zakaj pa ne?
confused-1.gif

Te s sadjem so tudi specialci, ja. Sem nekaj časa nazaj delal pri neki firmi na terenu, ki se ukvarja s pijačami in smo imeli posla tudi s šiptarji, uf kaj vse sem videl
crazy1.gif
. V Konkurenci pri želežniški postaji so imeli meso za pleskavice na tleh pri službenem WCju, pa ne v kakšni pakungi ampak direkt surovo meso na ploščicah le s tistimi lističi med pleskavicami. Smrad po švicu in umazaniji iz njihove garderobe je bil neznosen, osebna higiena na višku. Če želiš ti še kaj povem. Pa dober tek.

Ma saj vem kakšne svinjarije (dobesedno) se dogajajo ampak to se lahko dogaja povsod. Poanta mojega posta je bila torej v posploševanju, vsi šiptarji pa verjetno tudi nimajo tako v p33sdi higiene kot si ti zgoraj opisal. Ali pač? To je zdaj spet isti k kot una - vsi muslimano so teroristi. Ja niso a ne?
smile-1.gif
 

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Matey pravi:


Ma saj vem kakšne svinjarije (dobesedno) se dogajajo ampak to se lahko dogaja povsod. Poanta mojega posta je bila torej v posploševanju, vsi šiptarji pa verjetno tudi nimajo tako v p33sdi higiene kot si ti zgoraj opisal. Ali pač? To je zdaj spet isti k kot una - vsi muslimano so teroristi. Ja niso a ne?
smile-1.gif

Jah, takole bom rekel, ko sem delal na terenu sem najhujše stvari videl ravno pri šiptarjih in to pri vseh šiptarjih s katerimi sem imel opravka od zelenjavarjev, pekarnarjev in slaščičarjev. Meni res ni bilo jasno kako lahko sploh delajo in predvsem kje so in kaj delajo inšpektorji. Nikjer drugje nisem opazil tako hude ogabnosti, celo pri kitajcih ne, ki pa vseeno niso zelo veliko zaostajali vsaj kolikor sem jaz lahko videl. Saj vem, da se povsod zgodijo nepravilnosti, tudi pri najboljših in najbolj čistih in zavedam se, da sem verjetno tudi že v kakšni lepi fini restavraciji kakšno svinjarijo zaužil ampak zakaj bi rinil tja kjer vem, da bom zagotovo vedno svinjarijo dobil? Sicer pa kakor komu paše, kdor misli, da je prehranjevanje pri šiptarju ali komurkoli drugemu dobro zanj naj pač uživa v njihovih "dobrotah"
wink-1.gif

Se pa strinjam kar je bilo že omenjeno, inšpektorji bi morali bolj pogosto preverjati popolnoma vse gostinske obrate!
 

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Kje si našel seznam? Jaz sem celo Upravo za hrano preklikal, pa majo to skrito nekje v PM.

ED: Kolikor gledam stran od uprave, moraš za vsak drek plačat, če te nekaj zanima? Zanimivo. Javno dostopni dokumenti, ampak moraš plačat, če hočeš znati, ali je tvoj pek pokvarjen. Potem to sešteješ za vsako dejavnost, pa te oskubijo za €.
 
Nazadnje urejeno:

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Saj tu jaz tudi znam poiskat. Ampak zakaj ni podatkov direktno na upravi? Te podatke bi lahko stran zmanipulirala, pa potem objavila, če pa si jih sam poiščeš na upravi, pa si vseeno malo bolj prepričan, da se noben ni poigral z njimi.
 

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Tam, kjer ni mačke, miši plešejo. Ampak ne bomo izvedeli, kje so imeli miši
frown-1.gif


Je pa razlika med mišmi in če slučajno en pek nima pogodbe.
smile-1.gif
 

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Hecno, da dajo ime dokumentu "seznam_pekaren_2013_do_april.pdf". Pa kolikor gledam življenjepis Vide Čadonič Špelič na strani Uprave, so v nekaj odstavkih sposobni datum napisati na štiri različne načine. Toliko o natančnosti.

Pozdravljen Anže, pohvale za kvaliteten portal in zanimive članke.
 

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:


Ma saj vem kakšne svinjarije (dobesedno) se dogajajo ampak to se lahko dogaja povsod. Poanta mojega posta je bila torej v posploševanju, vsi šiptarji pa verjetno tudi nimajo tako v p33sdi higiene kot si ti zgoraj opisal. Ali pač? To je zdaj spet isti k kot una - vsi muslimano so teroristi. Ja niso a ne?
smile-1.gif

Jah, takole bom rekel, ko sem delal na terenu sem najhujše stvari videl ravno pri šiptarjih in to pri vseh šiptarjih s katerimi sem imel opravka od zelenjavarjev, pekarnarjev in slaščičarjev. Meni res ni bilo jasno kako lahko sploh delajo in predvsem kje so in kaj delajo inšpektorji. Nikjer drugje nisem opazil tako hude ogabnosti, celo pri kitajcih ne, ki pa vseeno niso zelo veliko zaostajali vsaj kolikor sem jaz lahko videl. Saj vem, da se povsod zgodijo nepravilnosti, tudi pri najboljših in najbolj čistih in zavedam se, da sem verjetno tudi že v kakšni lepi fini restavraciji kakšno svinjarijo zaužil ampak zakaj bi rinil tja kjer vem, da bom zagotovo vedno svinjarijo dobil? Sicer pa kakor komu paše, kdor misli, da je prehranjevanje pri šiptarju ali komurkoli drugemu dobro zanj naj pač uživa v njihovih "dobrotah"
wink-1.gif

Se pa strinjam kar je bilo že omenjeno, inšpektorji bi morali bolj pogosto preverjati popolnoma vse gostinske obrate!
467716-post_slo.gif

Dodam še, da se jih inšpektorji raje ognejo če je le možno, ker znajo biti skrajno "neugodni". Do strank sicer prijazni, do vseh drugih s katerimi sodelujeo oz. poslujejo pa ...jah neugodni ...
 

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
V rubriki Zaustavitev dejavnosti je največ kmetov, to zanesljivo niso šipci, nakar pekarne velikih pekarskih firm, tudi to verjetno niso šipci, sledijo po imenih sodeč kleni Slovenci, Šiptarji šele na četrtem mestu.
Toliko o alterjevskih vseznalcih.
evil.gif