Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ti Angleži, ki ti praviš, da imajo 5x večjo plačo imajo tudi tolikokrat večje stroške. Kupna moč je važna, ne višina plače.
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Ti Angleži, ki ti praviš, da imajo 5x večjo plačo imajo tudi tolikokrat večje stroške. Kupna moč je važna, ne višina plače.
No, no o stroških pa ni potrebno pretiravati, so res večji ampak toliko pa spet ne. Koneckoncev pa tudi število prebivalcev ni podobno kot pri nas.
Poglej cene zavarovanj in registracije v UK in šele potem začni bluzit o stoških, nadaljuj pri ceni litra bencina.....
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Saj grem, povej če ti prinesem kaj rezervnih delov za Roverja zraven.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Sem računal za moj avto v SLO za PR 14, samo AO, AO+ in cestni sklad, pa je to naneslo na malce manj kot 800€. Podoben izračun v VB je znesel 1621€.
.
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
leta 2007 je bila okoli 2000 funtov povprečna plača...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
to je cisto drug obcutek kot 1.7 tonski M3 s 400KM. meni je veliko bolj veselo sukanje volana lahkega malcka s turbo pihalnikom kot poditi tezko kravo po ovinkih, ceprav gre kot hudic
Sploh kakšna veselica še je le ko zletiš s ceste v kak grabn, z tako škatlico, napram 1,7 tonski kravi.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
to je cisto drug obcutek kot 1.7 tonski M3 s 400KM. meni je veliko bolj veselo sukanje volana lahkega malcka s turbo pihalnikom kot poditi tezko kravo po ovinkih, ceprav gre kot hudic
Sploh kakšna veselica še je le ko zletiš s ceste v kak grabn, z tako škatlico, napram 1,7 tonski kravi.
To je italijanski stroj. Vsi italijani imajo dobro lego na cesti, niso to nemške sanke.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, vsakemu enkrat zmanjka, ampak če si v italijanu, se to praviloma zgodi kasneje kot v tevtonski kišti.
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Jaz sem visok 187 in nisem imel nobenih posebnih tezav. Me je pa motilo, da sedim malce "previsoko", cetudi sem spustil sedez do konca dol ... ampak na to se clovek verjetno navadi. Za glavo sem imel dovolj prostora (spredaj). Za zadaj pa ne vem.
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Saj jaz sem napisal da si ga TUKAJ nebo nihče kupil. Če si pa Mirko Tuš pa itak ni nesmotrnega nakupa.
Mirko fura Lexus.
Citat:
Dej piši tisto, na kar se spoznaš, drugače raje kaj vprašaj, predno pišeš neumnosti.
Citat:
Uporabnik Antonioo pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Saj jaz sem napisal da si ga TUKAJ nebo nihče kupil. Če si pa Mirko Tuš pa itak ni nesmotrnega nakupa.
Mirko fura Lexus.
pa 911 turbo tut ali se motim?
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Na streho grem raje v 500-tki. Če pa govorimo o čelaku, je pa to druga zgodba...