Frizerke nadaljujejo tradicijo. Ne bi šla dati krvi, ker se boji igel. Ampak piercingi pa niso problem.
cist tko, sprasujem za prjatla ... pa kje vi najdete take bisere? kaj moras vpisat v google, da dobis to ven?
Frizerke nadaljujejo tradicijo. Ne bi šla dati krvi, ker se boji igel. Ampak piercingi pa niso problem.
![]()
Birthday Bread Maker | Maureen Langan #standupcomedy
Watch Maureen's full special now on the Angel app!www.youtube.com
Seveda je, saj zato pa klikajo na vse linke, ki jih dobijo, pa kupujejo od cestnih prodajalcev, pa spuščajo kogarkoli v stanovanje in tako naprej...Pa **** a je folk res tolko neumen, da se lahko ona dejansko od tega živi ? Mene bolj skrbi po mentalnem zdravju "navadne" raje ne nje.
Ja. In med njimi so ljudje, ki imajo volilno pravico.Pa **** a je folk res tolko neumen, da se lahko ona dejansko od tega živi ? Mene bolj skrbi po mentalnem zdravju "navadne" raje ne nje.
No, sej ona je vnaprej vedla kdo bo zmagu na usa volitvah, je sicer naslednji dan po volitvah to povedala, ampak je blo vse v zvezdah!Ja. In med njimi so ljudje, ki imajo volilno pravico.
Se pa pozna 5 let študija ker na prejšnjih je pa jajotu narobe šlogala.No, sej ona je vnaprej vedla kdo bo zmagu na usa volitvah, je sicer naslednji dan po volitvah to povedala, ampak je blo vse v zvezdah!
Pa **** a je folk res tolko neumen, da se lahko ona dejansko od tega živi ? Mene bolj skrbi po mentalnem zdravju "navadne" raje ne nje.
Mimogrede en primer:
Zelo dobro in poznam osebo, ki se že nekih 15 let ukvarja z nekimi terapijam. Nekako v smislu psihiatra/psihoterapevta ampak še z nekim čarovniškim mumbo jumbom za zraven... Šole nima nobene razen srednje poklicne. Hvali pa se z diplomami o vsemogočih končanih šolah... O njej so že večkrat pisali v raznih revijah in bila tudi gost v TV oddajah in seveda pri raznih vplivnežih... Strank ima čez glavo in zelo dobro zasluži. Ja folk je moten in nasede vsaki bedariji. Ne razumem, da tega ne razumete.