Influenferke - Generacija JAZ in nategovanje

erikson

Guru
25. avg 2007
23.009
6.791
113
Zvezdniki so ugotovili, da jih vplivneži v podkastih izkoriščajo in samo iščejo odlomke, ki jih lahko potem uporabijo na svojem TikToku. David Milosavljević naj bi bil mojster v tem, saj goste izčrpava po več ur in upa, da bodo izrekli kaj, kar bo lahko uporabil.

Pod objavo so se zbrale mnoge znane osebe.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.599
953
113
Jap, tole smo nujno rabili v Sloveniji :bonk:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.167
2.993
113
Evo, če vas je strah letenja, vam lahko pogleda v zvezde, če bo vaš let miren in prijeten, ali pa vas bo doletela turbOlenca, nalet ptic v motor in indijski sosed z grižo na sosednjem sedežu! :cheer:
att.1BQcPD6O5Q-CF6rLtnZYG_eXKYPMazrJUc1dzj9mSio.jpeg

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.167
2.993
113
Ne, sej je ok. Ona že 4 leta študira astrologijo - samoplačniško je enkrat rekla, tko da zgleda da rednega študija na UNI Ljubljana ni za to? :sprasujemse:
No, v glavnem, vsakič k se kej zgodi, ona pol naknadno razloži zakaj se je to zgodil, tko da jaz verjamem da punca obvlada!

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Samo Svoj in sajkek

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.434
3.137
113
Lublana
Obišči stran
Pa **** a je folk res tolko neumen, da se lahko ona dejansko od tega živi ? Mene bolj skrbi po mentalnem zdravju "navadne" raje ne nje.

Mimogrede en primer:
Zelo dobro in poznam osebo, ki se že nekih 15 let ukvarja z nekimi terapijam. Nekako v smislu psihiatra/psihoterapevta ampak še z nekim čarovniškim mumbo jumbom za zraven... Šole nima nobene razen srednje poklicne. Hvali pa se z diplomami o vsemogočih končanih šolah... O njej so že večkrat pisali v raznih revijah in bila tudi gost v TV oddajah in seveda pri raznih vplivnežih... Strank ima čez glavo in zelo dobro zasluži. Ja folk je moten in nasede vsaki bedariji. Ne razumem, da tega ne razumete.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.375
566
113
Mimogrede en primer:
Zelo dobro in poznam osebo, ki se že nekih 15 let ukvarja z nekimi terapijam. Nekako v smislu psihiatra/psihoterapevta ampak še z nekim čarovniškim mumbo jumbom za zraven... Šole nima nobene razen srednje poklicne. Hvali pa se z diplomami o vsemogočih končanih šolah... O njej so že večkrat pisali v raznih revijah in bila tudi gost v TV oddajah in seveda pri raznih vplivnežih... Strank ima čez glavo in zelo dobro zasluži. Ja folk je moten in nasede vsaki bedariji. Ne razumem, da tega ne razumete.