Meni je nekoč stric, ko je bil malo pod gasom, ponujal industrijsko. Da je lih tako dobra samo več je moraš pokadit
kolega se je tega nadamfal in imel drisko celo noč, da je wc kotliček pokvaril.Meni je nekoč stric, ko je bil malo pod gasom, ponujal industrijsko. Da je lih tako dobra samo več je moraš pokadit
Zakaj pa ne? Če nimaš prevelikih pričakovanj oz. standardov ter si hitro tudi z malim zadovoljen, si lahko za vrednost stanovanja v LJ brez problema zgradiš sanjsko hišo. V bistvu bi znalo narediti hišo sanjsko že samo to, da je "na morju" (kaj šele, če bi bila ob morski obali in ne umaknjena nekam v notranjost tako kot ta).Evo, baje da se da s prodajo stanovanja v Fužinah v Istri zgradit sanjsko hišo
Ja tak piše.Seveda se da. Pa tudi Diamantke so bile samo luksuzne hostese.
"Kadar parkiranje plačam preko telefona in dobim sporočilo, ali želim parkiranje podaljšati, pozabim stisniti "da". Ponavadi sem kje na kavi, se pogovarjam in na žalost nisem dovolj pozorna ... Ko sem prišla do avtomobila in preverila, kdaj sem dobila kazen in kdaj sem podaljšala, je bilo pet minut razlike. Pet minut sem zamudila," je še povedala 40-letnica, ki na leto za plačevanje kazni zapravi približno 2000 evrov.
seveda, ker je "ceneje" in bolj kul parkirat pred vhod v fency kafič in pokasirat kazen. Kot pa naredit 3 kroge in najdet parking 100m stran.Carmen Osovnikar svetovna prvakinja v dobivanju kazni
Dal ji je najvišjo možno kazen.www.zurnal24.si
Če predpostavim, da je 40€ polovička (če je s strani komunale, je še manj, tam okoli 15€), ta šus babji v povprečju vsak teden pokasira eno kazen.
Tega deca, khm babo Katko posredno poznam. Ni gladka...Wtf....zadnja 2 meseca sta bile konstantno v news feedu.....tukaj sva....najboljša kombinacija po iznajbi belega narezanega kruha in še noseči sva....yeeey....
Zdej jima je pa na1x too much....
Tega deca, khm babo Katko posredno poznam. Ni gladka...
Mah da ne zacnem. ga ne spremljam ze kar nekaj casa, isto je postal reklamni pano in fehtar…Drugace pa tudi Ciril Komotar ni nic boljsi. Zacel je lepo in ratal pohlepen, vzvisen in aroganten.
Mah da ne zacnem. ga ne spremljam ze kar nekaj casa, isto je postal reklamni pano in fehtar…