vssam sem pregledal teh videov še in še...tudi plačal za kak course, 200 $ menda... sicer drugi izdelki, ampak...fora je, da tale pove tudi, kar ostali youtuberji zamolčijo. Course je zelo obsežen in imaš kak teden dela, če seveda nisi v službi
Moraš pa imet recimo 5-10k na strani za FB oglase in jih bit pripravljen tudi zapravit. Ker ko imaš 5 ooglasov in vsak 50 usd na dan in teče drugi dan, pa ni prodaje, ti ni lih vseeno
Na organ mi pa gredo eni, ki rečejo, to je bulšit, služi s tečaji bla bla... pravilno pove, delaj to 10 ur na dan 4 leta, pa ti bo sigurno uspelo. Samo tebi ni, ti bi delal samo eno uro na dan
Za vsak posel če želiš da uspe moraš vložiti na dan 10 ur ali več. Ljudje mislijo da bodo uspeli tko na izi... Noben ne verjame koliko žrtvovanja je potrebnega da se spraviš iz začetne točke.sam sem pregledal teh videov še in še...tudi plačal za kak course, 200 $ menda... sicer drugi izdelki, ampak...fora je, da tale pove tudi, kar ostali youtuberji zamolčijo. Course je zelo obsežen in imaš kak teden dela, če seveda nisi v službi
Moraš pa imet recimo 5-10k na strani za FB oglase in jih bit pripravljen tudi zapravit. Ker ko imaš 5 ooglasov in vsak 50 usd na dan in teče drugi dan, pa ni prodaje, ti ni lih vseeno
Na organ mi pa gredo eni, ki rečejo, to je bulšit, služi s tečaji bla bla... pravilno pove, delaj to 10 ur na dan 4 leta, pa ti bo sigurno uspelo. Samo tebi ni, ti bi delal samo eno uro na dan