se pravi piha ven pri telh in razpihava prah? jasano mi je, da nekam more pihat...Odduh ima pa speljano spodaj skozi cokel otoka.
se pravi piha ven pri telh in razpihava prah? jasano mi je, da nekam more pihat...
Pozdravljeni
Ker bo nova kuhinja imela polotok, sem se nakako ogrel za indukcijo z napo.
Zdej pa ima kdo kakšne izkušnje?
Katero vzet? Bora, Bosch, Neff....?
Ima kdo recimo Boro? Kateri model? Kje dobit najboljšo ponudbo?
Nekak sem upal, da bom te odgovore in ponudbe dobil na sejmu Ambient, sam hudič k je odpadel.
Tale ima težavo v tem, ker je precej umeknjena od prve vrste z posodami in je zato vlek zraka iz teh posod precej omejen... Zato so sedaj večinoma vsi šli na vlek iz centra plošče.kaj pa takšne nape/ nape v takem stilu https://www.smeg.it/cappe/down-draft-a-scomparsa
to si kaj gledal?
Ali se ne nabira voda od kondenzacije, ali nekega drugega sistema? Ce ne bo odvoda, mora para nekam iti. Mene to odbija od teh sistemov, ker se hitro lahko zacne nabirati plesen, ce se ne prazni redno.Kako je tiha je prevsem odvisno od kvalitete odvidnih cevi in njihove dolzine (ali filtra). Glede vode...kolikokrat pa polijes pol dcl vode po plosci? Pa tudi ce polijes, vzames posodo ven in zlijes - 10sec dela...
V enem od DanKuchen salonov sem bil. Mi je že žena nekaj časa nazaj trobila o teh zadevah, pa se ji nisem dal. Nekako se mi je zdelo, da fizikalnih zakonov ne moreš pretentati. No, sedaj sem malo drugačnega mnenja.Kam si pa šel na demonstracijo?
Ja mene je tudi navdušila, pa tko kot si ti rekel, bil skeptik. Bom pa najbrž vzel Pure, bi vzel Pure X, sam se mi zdi škoda 1k več samo za flex delovno površino.
Ima 9 stopenj, v praksi je peta ali šesta že dovolj za marsikaj. Takrat je dejansko skoraj ne slišiš. Na osmi ali deveti stopnji pa se jo sliši, ampak še zdaleč ni moteča. Posode ne rabiš prazniti nobene, razen če kaj poliješ po plošči.Na koliksni moci si pa testiral, da je tako tiha?
Moras potem tudi prazniti posodo z vodo?
Sem imel enako vprašanje in enake dvome. Prodajalec je pojasnil, da ima Bora avtomatiko, ki še 15 minut po zaključku kuhe na minimalni moči ventilira sistem, ki se v tem času popolnoma posuši.Ali se ne nabira voda od kondenzacije, ali nekega drugega sistema? Ce ne bo odvoda, mora para nekam iti. Mene to odbija od teh sistemov, ker se hitro lahko zacne nabirati plesen, ce se ne prazni redno.