Imajo vzhodnievropejci nov trik?

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
ksz

Baje, da ti romunci, ukrajinci, bulgarci in ostali cigani čez teden v Italiji delajo, potem pa za vikend grejo nazaj. Seveda s polnimi kombiji robe (raznih oblek, tehnike,..). Tudi kakšen avto vlečejo na prikolici. Vse to potem v rodni državi prodajo.

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik nepomembnez pravi:
Provociral te je, da sedaj ne boš mogel spati.

Če že, potem je skušal provocirati.
smile-1.gif
Jaz bom po celem dnevu na dirkališču spal kot dojenček.

LP,

Milan

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Tocno, v Italijo vozijo delavce delat nazaj pa vozijo ukradene skutere.
grin1.gif

Najjača je ta, ko recimo večkrat gledam kaki avto kdo kje ima naložen ker sem pač nekako v podobni branži, pa vidim
naloženega sprinterja, vleče pa ga kaj druga kot pa naložen sprinter
hysterical-1.gif

Scena za pogledat....

Dost majo tut teh vw transporterjev, ampak zanimivih barv ki jih nikol prej nisem videl, recimo temno temna rdeča WTF
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Tudi kakšen avto vlečejo na prikolici.

Zadnjic sem videl kako so z rdecim sprinterjem vlekli na prikolici nalozenega se enega identicnega sprinterja
hysterical-1.gif

JAAAA!!!

POPIZDIŠ OD SMEHA!

S kolegom sma se tak smejala!

Samo jih pa dosti hara v tropu ne, tak da je treba bit previdn, tut recimo če so v avtu 4je, pa
ustavijo babi pa dedu češ kaj nam te bota, jih je naenkrat 2-3je avti, pa že skačejo vun,...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Saj niso vsi Romuni abnormalni. Najdeš tudi čisto normalne.
Je pa res, da je tam dosti revščine. Sploh pa imajo enormno populacijo Romov (Ciganov) in ti praviloma zganjajo največje probleme po celotni EU. Ostali so še vedno nomadi, le da sedaj na bolj moderen način in z dostopom do celotnega teritorija Evropske Unije.

Ogo

Nazadnje urejeno:

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Skuliran Romun na tempomatu?

Sem tudi razmišljal o blokadi hitrosti in tempomatu, a potem me ne bi mogel dohiteti, ker sem tudi jaz vozil konstantno...
Morda pa je delal raziskavo za doktorat iz psihologije?
evil.gif

LP,

Milan

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ne pozabit njihovih navad na benz-crpalkah.

Tankajo gorivo, gredo placat, nato se ob avtu mazne sendvic, ob koncu se malo ocisti vetrobransko steklo in luci.... in se po 15 minutni pauzi odpeljejo naprej.

To da bi se lahko po placanem racunu spobral na parking ocitno ne vedo.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Jaz se v vsako nedeljo peljem po AC v MB (na AC pridem v Celju) in vedno prehitim vsaj 5 kombijev bodisi iz Bolgarije, Romunije ali Ukrajine.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
V nedeljo sem se okrog 19h peljal od Podnanosa proti Ajdovščini, preko Rebrnic ... vsak drugi kombi je bil tak kot so zgoraj omenjeni ... v največji meri beli Sprinterji, pa kakšen Vito vmes. V veliki večini imajo črno haubo in gor nalepko z imenom kombija ... (so že kot kaka sekta :))

Sem se res spraševal, kaj le toliko tovorijo proti domu ... polne prikolice ropotije, jogijev, koles, omar, ... res vsega ...

No sredi ovinkov pa je le bila tudi policijska patrulja z njihovim temno sivim kombijem. (Mobilna pisarna, kakor je bilo videti ker so bila odprta drsna vrata) Ustavljen so imeli en Romunski kombi s prikolico in jih preverjali ... zanimivo pa je bilo to, da ko sem peljal dalje, so se nekateri Sprinterji kar po vrsti ustavljali ob cesti, kjer je bil kak prostor. (Mogoče se obveščajo med sabo če so kake kontrole)

Zvečer , nekja po 21h sem se ustavil na Lomu na bencinski ... in čakam v vrsti na blagajni ... kolega si ogleduje skupinico teh Romunov, kako vneto pregledujejo očala na stojalu in brskajo po vseh ostalih stvareh ... ko se javi blagajničar : " Ste vidli kaj mamo ... kako Evropo, kolko jih je.. vfse nam pokradejo, ne moreš jih sledit kolikor jih je" Kar je verjetno tudi res ...
631688-AC.jpg

Priponke

• 631688-AC.jpg
    631688-AC.jpg
    30,2 KB · Ogledi: 141

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ja no, Evropa niso samo bogati Luksemburžani in Lihenštajnci.
Sej mi imamo pa Strojane. Samo kaj ko nočejo pobegnit nikamor drugam.
smile-1.gif

Ogo

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Ja tisti temno modri MB Sprinterji so od Policije od enote za izravnalne ukrepe po domace shengenski kresalčki.
Ti pa lahko avto obrnejo tako, da ga še v tovarni nebi znal nazaj sestavt
grin1.gif
teli romuni se jih bojijo kot hudič/vampir križa.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Lahko bi imeli eno stalno ekipo na avtocesti, sem pa tja pa zavijejo še na vzporedno regionalko. Sem prepričan, da se dober glas širi v deveto vas.
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Premalo kombijev (mislim, da jih je 5) za tako akcijo. Ponavadi se naredi grupiča še s carino (cviček kontrola) in darsovci (vinjete) dost jih dobijo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
ksz...

No verjamem, da ima vsak, ki se dnevno vozi po štajerski ali primorski avtocesti, polno teh zgodbic o Romunih. Res jih je ogromno, Ukrajincev je veliko, samo neprimerno manj. Praktično vsak drugi kombi ali avtobus na teh avtocestah je romunski.

Največji smeh do sedaj mi je bil, pa ko sem prehitel avtobus, ki je imel zadaj na prikolici naložen avto
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
samo bilokdaj v cajtngu piše "našli vkraden xxx (vstavi poljubno)" je to čisto vedno na pomurski ac in vstavljeni so čisto vedno romuni in čisto vedno je vkradena stvar iz italije
bonk.gif
golazen