Citat:
Uporabnik paci pravi:
mogoče dela šolske kroge oz vadi pristajanje samo je 2400 fetov višine....
Ko sem bil v bolnici v mariboru na kirurškem oddelku, smo večer gledali skozi okno ... oz en dedek je gledal, ki je živel pri onem koncu, kot je tisti hrib oz kapelica na vrhu hriba nad mariborom .. No, in cel dan je bil pameten kako on ve vse o mariboru ipd ... večer pa je prvi zagledal 6 lučk, vsaka v svoji višini ... ene so se spuščala pa nazaj gor dvigovala, ene pa krožile v isti višini .. in seveda smo vsi šli skoz okno gledat kaj te je ... Prvo se mi res ni posvetilo, kaj bi lahko blo ..
ker se peljemo mimo mariborskega letališča, če greš po avtocesti s ptuja proti mariboru, pa se mi je posvetilo, da je točno na tistem koncu nekje letališče ... In potem sem rekel, če ni tam letališče ... no, in na koncu smo prišli vsi do tega, da je tam letališče, še posebej tisti dedek, ki je tolko vedel o mbju, ni pojma mel, da je tam letališče ...
No, zakaj pa so tam krožili, pa noben ni mel pojma ... mogoče so delali vaje ali pa kaj ... Na enem Flight Simulatorju sem delal pred kakimi 10imi leti eno misijo, kjer si mogel ravno večer v temi krožiti nad letališčem, tako dolgo, da sem se že naveličal. Mogoče se je kdo učil pilotirati potniško letalo.