Zanimivo tole glede AGT. Včasih sem tam kupil večino robe, zase in za firmo (vsaj 10 računalnikov na leto in kup druge robe), saj so imeli dobre cene, osebje pa je bilo kul (so vedeli kaj prodajajo). Z robo je bilo vedno vse ok, so pa bile na koncu težave z dobavljivostjo in predvsem informacijmi, zato sem šel sčasoma drugam. Ne morem pa reči da bi mi ostal kakšen prav slab občutek (res pa je da imam zadnje izkušnjo 3 leta nazaj z eno grafično, kjer je bilo vse kul).
Podobno se mi zasral še Mlacom, ki pa se je zadnje čase popravil in pa Comtron, ki je bil 10 let nazaj kul firma, potem pa so na hitro zrasli, zaposlili kup bebcev in težave so se začele (nimam pa kakšnih novejših izkušenj, lahko da je zdaj bolje.
Zelo pozitivne izkušnje imam z Funtechom, škoda pa mi je tudi ker ni več JAE (iz črnuč).
Konec koncev pa sem imel po vseh peripetijah s temi trgovinami dovolj in se danes veliko večino stvari kupi v enaa ali mimovrste. Dovolj imam namreč pregovarjanje z nekom o tem kdaj bo roba in zakaj ne more biti takrat kot je bilo dogovorjeno. Poklikaš, že ob naročilu vidiš zalogo in naslednji dan je paket pri tebi.