Ima kdo doma Porscheja?

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
Polako sine, kam se zaganjaš! Da že zdaj kupim Porscheja mi sigurno do 40etke zmanjka idej in želja. Počasi... vse pride ob pravem času :evil: Ko bom kupoval novega bo ravno Panamera lepa in nabavim :cool: Sicer pa kot bi rekli nekateri znalci tukaj, to je itak vse napihnjen Golf, na platformi Golfa... :valjamse:
Kolega bmwjas pravi da to vse golf. Pa recem, v lambotu notri tocno vidis, kdo je lastnik :)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
if-you-ever-feel-useless-remember-that-somebodys-job-is-to-install-turn-signal-systems-at-bmw-indicators.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova in Cash

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.702
9.487
113
Tehnično gledano popolnoma drži, če 100% ne ogrožaš sebe ali koga drugega. Jasno pa da so predpisi napisani za širše množice saj težko napišeš v zakon: Vožnja čez rdečo luč je dovoljena v kolikor ni nikjer nikogar oz. po lastni presoji. Potem bi vsi vozili čez rdečo luč. Jaz sicer čez rdečo ne vozim, me pa včasih kje na določenih pozicijah ima da bi zapeljal skoz saj so butasto postavljene kot določeni stop znaki. Pač pri rdeči je večja pizdarija kot pri žmigavcu saj so kazenske pike in večja kazen. Sta pa vedno dve opciji, spoštuješ vse predpise 100% in živiš s tem ali pač narediš kdaj kaj po svoje (v osnovi pri zrelih letih približno veš kaj je prav in kaj je narobe) in tvegaš kazen. Vsak se sam odloči, ne gre pa enačit nekoga ki ne uporablja žmigavcev in je nevaren sebi in ostalim ter nekoga ki ne uporablja žmigavcev takrat ko to pač ni potrebno saj nima smisla da sam sebi nakažeš da boš spremenil smer?

Ma ja, vsi kdaj kaj po svoje priredimo. Sam ene stvari so pa svete in rdeča luč je ena izmed teh, pa če se zdi še tko butasto. Kle pri nas sta na cesti mimo šole v razdalji 100m dva prehoda za pešce s semaforji. Semaforja sta opremljena z radarjem in če voziš preko 50 kmh se prižge rdeča. Na uro se vsaj 10 telet zapelje v prvi rdeči semafor, pol pa po gasu za lovit zeleno in seveda sproži še drugega in s precejšnjo hitrostjo potem zapelje v rdečo. V najboljšem primeru zahebe par normalnih, ki stojimo na njegovih rdečih, v najslabšem bo nastradal otrok. Pa grem stavit, da se vsem teletom zdi da se jim čist brez veze prižiga rdeča.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in gr69

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Kakšna šola, zdaj so počitnice lahko pičiš kolikor gajba da. Saj noben ne gleda.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.665
6.707
113
pri taščici
Torej ga nimas namena deaktivirat, tako kot je avtofun laneasist v audiju?
Ker na alterju imamo obcutek da je to must have deactivated on bmw

;)