Ker jim dnar smrdi. Ne vidim drugega razloga, da ne ponudiš kupcu tega kar želi.
Tocno tako. Od odprtja pol izdelkov fali.Itak je tale v lj out šus (pol stvari nimajo). Tako da furamo Graz dalje če kaj rabimo.
Jaz pa recimo potrebujem dva identična kosa. Se vpišem, da me obvestijo, ko izdelek pride. Pride pa samo en kos...S transportom so zadnje leto težave in tudi IKEA ni izjema. Verjetno tisto kar pride dostavijo večjim trgom.
Ikea warns stock shortages to last into next year
The Swedish furniture giant says it will take another year before shipping and supplies return to normal.www.bbc.com
Jaz sem tisto, kar ni bilo na zalogi, plačal po predračunu in so javili, ko je prišlo. Lahko se tudi na spletni strani vpiše, da javijo, ko je spet na zalogi. Ampak imam občutek, da naročijo samo tisto, kar je prodano.
Kaj je to neka nova YT fora, da se moraš pred ogledom tega videa identificirati s plačilno kartico ali dokumentomV vednost pa še ta video, od kje izvira in kako je pridobljen les v IKEA izdelkih.
Kaj je to neka nova YT fora, da se moraš pred ogledom tega videa identificirati s plačilno kartico ali dokumentom
Ni vse v Ikei klump.Se smejem vi le kupujte lepo zapakiran klump
Slo trgovina ne, da nima zaloge sploh nima na voljo določenih stvari za kupit/naročit.Tako, da "slovenska ikea sux", nekako ni na mestu .... vsaj glede zalog ne.
Si sam sebi odgovoril.Ajde ne budali preveč. Malm predalniki so po 20 letih enaki kot prvi dan, prav tako nočne omarice, postelje v otroških sobah in vse vgradne omare. Pisalne mize so pa prerasli preden so se samouničile. Trije krožniki od 24-ih so se okrušil, pa ene 10 kozarcev za vino smo razbili.
Ajde ne budali preveč. Malm predalniki so po 20 letih enaki kot prvi dan, prav tako nočne omarice, postelje v otroških sobah in vse vgradne omare. Pisalne mize so pa prerasli preden so se samouničile. Trije krožniki od 24-ih so se okrušil, pa ene 10 kozarcev za vino smo razbili.