ikea rezervni deli

hermann

Guru
19. mar 2014
9.669
6.534
113
Mulc mi je na mojem markusu uspešno uničil gumo na naslonjalu za roke in me zanima, če ikea prodaja takšne rezervne dele? Stol je pa kar soliden in mi ga je škoda.

lp

hermann

Guru
19. mar 2014
9.669
6.534
113
ja, če maš markusa, od enega random stola definitivno ne rabim

Rezultat iskanja slik za markus armrest

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
hermann kolikor jaz poznam Ikein sistem (imam večino pohištva od tam) nimajo nič kaj rezervnih delov. To kar se prodaja posamezno (recimo kuhinjski ročaji pa take stvari) se dobi, ko pa stol "crkne" je po njihovo čas za novega.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.669
6.534
113
Neke rezervne dele morajo met, ker ima zadeva 10 letno garancijo. Seveda je ta garancija na gibljive dele in ogrodje in ne za dele, ki so dejansko podvrženi obrabi. Po domače, življenska doba izdelka je krajša od garancije.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kar verjami kar sem napisal. Njihova garancija pa je približno taka: mi je crknil njihov pant za kuhinjo, tak škarjast za vrata gor odpirat, star cca 12 let - prodajali so jih še cca 5 let nazaj - potem so zamenjali model, pritrdišča v omarici,... Sem reklamiral in so rekli naj kupim novega pa luknje vrtam. ;)

Drugače pa, če je kaj resnega v igri in imaš račun (10 let!?) menjajo cel izdelek.

raners

Majstr
4. mar 2008
2.830
446
83
Jaz sem v Ikei lahko naročil npr.: dodatno držalo za tuš ročko (imamo sedaj na oni pokončni palici 2 držala), tako da mislim, da imajo kar dosti rezervnih delov za kupit...

Pošlji jim mail... ;-) Pa npr.: v Avstrijski Ikei zelo dobro razumejo angleško... ;-)

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
732
75
28
Mulc mi je na mojem markusu uspešno uničil gumo na naslonjalu za roke in me zanima, če ikea prodaja takšne rezervne dele? Stol je pa kar soliden in mi ga je škoda.

lp

pošlji mail na customer support s sliko in opisom napake...( ce si v A kupil tam so zelo korektni ) meni je do sedaj se vse stimalo, pa sem rabil - nov tist mali sifonček za pipo, pa enen nosilcke za kuhinjski element od pomivalca..pa se kaj bi se naslo...poslali brezplačno tako izdelek kot ppt...

poizkusi košta te nic razen enga maila...

• Všeč mi je
Reactions: hermann