Igre iz tujine

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Se spravljam v naslednjih vikendih na izlet v Avstrijo in me zanima, ce je ze kdo kupil kaksno igro v tujini. Ce bom ze tam in se bom sprehajal po trgovinah, potem bom se vzel kako igro za PSP ali pa PS2. Najbolj me zanima, kako je z jezikom v igrah ali je jezik recimo nemski ali se lahko nastavi tudi na angleski? Sprasujem zato, ker je pred leti kolega dobil eno rabljeno igro za XBOX in Nemcije in je bil samo nemski jezik, tudi ves audio je bil v tem jeziku in se ni dalo nic spreminjat.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Nekatere igre imajo podporo za več jezikov. Za wii to lahko prepoznaš po znaku na zadnji strani škatle. Verjetno je podobno tudi za xbox/ps.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ni.

Xbox 360 ma za avstrijski/nemski/svicarski trg igre... sinhronizirane.... v nemscino. Tko sem se jaz pri Mass Effectu nategnil. Je sel hitro na e-bay.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Hmm, jaz recimo igre kupujem v Müllerju, kjer so dostikrat brandane za nemški trg. Pogledat je treba na zadnjo stran, kjer je jasno označeno, če je igra večjezična.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Šel pogledat play.com in našel Soul Calibur: Legends za Wii! Že naročam
nahrung002.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
play.com je zlo fajn stran, pa se napram SLO majo spile bistveno cenejse
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zakaj si enostavno ne odkodiras PSP-ja?

Sem imel PSP slim, ki je odkodiran serijsko (se mi zdi-vsaj moj je bil) in si spile pretocis z neta...
Na 4gb kartici sem imel po 5 iger. Prekzadosti za enodnevno igranje preden prides do racunalnika
da nalozis nove... Za ps2 pa velja enako. Odkoriras (par evrov) pa spile kupujes po 5e...

Trenutno imam ps3, in komaj cakam na prve piratske podvige, sicer kupujem igre v sony recikling store-ih,
rabljeni spili za 15$, ampak bol ko je poceni boljse je, pa se vec opcij ti nudi konzola sama...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Sem zagovornik originalnih kopij. Dobre igre si preprosto zaslužijo da plačaš zanje. Pa saj ni potrebno imeti vsega kar pride na trg. Imel sem odklenjen PS2 in kup iger, praktično nobene nisem igral poglobljeno - slaba stran piratstva.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj si enostavno ne odkodiras PSP-ja?

Sem imel PSP slim, ki je odkodiran serijsko (se mi zdi-vsaj moj je bil) in si spile pretocis z neta...
Na 4gb kartici sem imel po 5 iger. Prekzadosti za enodnevno igranje preden prides do racunalnika
da nalozis nove... Za ps2 pa velja enako. Odkoriras (par evrov) pa spile kupujes po 5e...
Trenutno imam ps3, in komaj cakam na prve piratske podvige, sicer kupujem igre v sony recikling store-ih, rabljeni spili za 15$, ampak bol ko je poceni boljse je, pa se vec opcij ti nudi konzola sama...

Mi jih poves par? Za 15€ jih nisem dosti videl NIKJER. Vse 25+

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Res je!

15 minut nazaj sem si ravno ubodel rainbow six vegas, sicer v v used storu, 24$...

In vsekakor je vredna tega dnarja, nova al rabljena, nek frik jo je kupil, zasukal, in vrnil v store,
dobil pol cene nazaj, oz. drug rabljen spil,.. Dobra finta, vsi zmagamo. Brez piratstva.

Sem pa sam imel 2 oz. celo 3 (tretjega smo kupli skupaj s sodelavci ko sem se delal v sloveniji)
in sem tut sam imel mali miljon spilov (kar v tortici), ampak sem kar pridno igral vse po malem,
in taboljse spile tut zasukal, je pa res, da neves kaj bi igral, ko se spravis zraven,...

Ko sem mel odklenjen PSP, in sem spile pretoceval z neta, sem vsak dan nabijal nekaj novega,
torej vse po malem. Ce bi kupil spil po recimo 50e, bi ga sigurno zasukal, nenazadje sem
debelo colal, ko pa se zadeva dobi zastonj na memori kartico, pa je pac tako si rekel,
ne igras prepogobljeno, ker ti mac ni nujno,...