Tu ni dileme, zadeva bi MORALA špilat "out of the box", če pa ne, se pa vseeno splača poiskat rešitev, ki je lahko čisto banalna in ni potrebe, da se uveljavlja garancija in s tem včasih tudi nepotrebni glavoboli.
Citat:
Uporabnik MarkB pravi:
ne posegaj v sw naprave, kar s tem boš avtomatično dal serviserju razlog za zavrnitev garancije. Če zadeva ne deluje iz škatle, poglej garancijski list kdo je uvoznik/serviser in jim jo dostavi ali pa jo zamenjaj pri prodajalcu (8 dni)
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
za doa velja 8 dni!
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
Dead On Arrival... to ni stvarna napaka ampak da že ob prvi uporabi ne deluje pravilno.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Saj ne da bi posodobitev rabil, ampak če so nas že na drogo navadli naj jo tudi dobavljajo redno.
Že če bi omejitve spravli v red bi bil velik korak za človeštvo. Vedno več napak se pojavlja, tako v TA kot TM.
A ne bi imel isto dela, če bi samo zvok izklopil, pa bi imel mir? Jaz imam vedno tako nastavljeno, pa je super!Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ja itak, vem, da lahko izklopim. Samo to ni to. Imam rad, da me obvešča, da ne plačam kakšne kazni. Ampak to je bilo pa res tumač, zato sem navigacijo kar ugasnil, se mi ni dalo po menijih šarit