Evo po dolgem času se spet oglašam
Skratka z radijem in navigacijo sem izredno zadovoljen, vredno vsakega evra, zanima me samo Janch, kaj pomeni ta GJ skin ki si ga omenil na 3 strani, namreč meni se tudi ekran izklopi ko prispem na cilj in mi to ni všeč
Zanima me še, če obstaja kaka nova verzija navigacije (samega software-a) in novejse mape... to verjetno je, ampak jaz nevem pod katerim imenom pa katero vrsto naj iscem ker jih je toliko
Janch bi te lahko prosil za kak link na PM
?
Potem imam pa šeeno vprašanje glede muske na usb ključu.
A se komu kej sanja zakaj mi Blaupunkt NY 800 določenih map ne pokaže. Dam si musko na USB klučk in normalno špila... pa čez 14dni dam eno novo mapo gor, v enakem formatu.. mp3 enak bitrate ko ostala muska uglavnem in mi celotne mape ne pokaže na radiu... tud gledam da niso mape cudno poimenovane z kakimi čudnimi črkami ali šumniki, skratka nevem kaj je narobe. Dal sm tud ze vso musko iz kljucka na komp in USB dobr sformatirou (ne quick format) in dal musko nazaj na kluck, prklopm na radio in spet isto...
Pa da odgovorim še na 1 leto staro vprasanje, ker sem verjetno takrat bil nazadnje na forumu..
Med navigacijo mi izgovarja celotna imena in vse, ne požira mi prvih črk
Ne sprasujte me kaj in zakaj, sem samo uposteval navodila od jancha
Lp