Citat:
Uporabnik mojcd pravi:
Meni Samsung še kar briše in briše igo mapo ..............to ne moreš verjeti. Kaj ste točno nastavili? Imam Android 7.0 na S7. in vse kar imam v nastavitvah je:
- Vzdrževanje naprave - baterija - napredne nastavitve je monitor ener. apl, hitro polnjenje s kablom in odstotek v vrstici stanja....
nikjer nimam po posamezni aplikaciji???? A je kje kaka možnost da se to totalno izključi???
Nima pa veze z baterijo, iGO mapo smatra kot odvečen prostor - shrambo za temp, junk itd
Hvala za pomoč
Citat:
Uporabnik mojcd pravi:
Meni Samsung še kar briše in briše igo mapo ..............to ne moreš verjeti. Kaj ste točno nastavili? Imam Android 7.0 na S7. in vse kar imam v nastavitvah je:
- Vzdrževanje naprave - baterija - napredne nastavitve je monitor ener. apl, hitro polnjenje s kablom in odstotek v vrstici stanja....
nikjer nimam po posamezni aplikaciji???? A je kje kaka možnost da se to totalno izključi???
Nima pa veze z baterijo, iGO mapo smatra kot odvečen prostor - shrambo za temp, junk itd
Hvala za pomoč
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Jaz imam Samsung Galaxy S6. A bo tudi meni samo izbrisalo IGO?
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Jaz imam Samsung Galaxy S6. A bo tudi meni samo izbrisalo IGO?
Nič ne bo brisalo, če boš dal iGO mapo pod izjeme... Tako sem uredil na dveh Samsungih S4 in na enem Samsungu S7. Ne duga ne sluha več o brisanju.
Je pa res, da na S4 vsake toliko časa javi, da so neoptimizirane aplikacije, če naj optimizira. In če ročno klikneš, takrat pa mislim, da res izbriše, kolikor imam v spominu.
Tako da le pogumno in brez skrbi...