Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
N boost doda 40 konjev, tko da tudi brez tega ma avto se vedno čez 600 konjev za daljsi čas...
Da bo civic z K24 sposoben tega, bo treba kr pojačat motor (bati in batnice ti ne uidejo pr teh konjih) pa bo se vedno civic, ki nebo niti priblizno tako zanesljiv ali daily-able kot hyundai... Also... FWD...
Men se pa glih to dopade, da zgleda kot "golf voziček", zmogljivosti ima pa brutalne. Pa še dobr simulira atmosferca za užitke v vožnji. Sam počakam še, da se mi začne denar nabirat, pravijo da se to začne okol 50 leta .
Men se pa glih to dopade, da zgleda kot "golf voziček", zmogljivosti ima pa brutalne. Pa še dobr simulira atmosferca za užitke v vožnji. Sam počakam še, da se mi začne denar nabirat, pravijo da se to začne okol 50 leta .
Numbers game je že kar nekaj časa passe, vsaj od takrat, ko avtomobili šli na 600+KM.
Je še kaj drugega razen tega.
Sicer pa tale N daje upanje, da bodo tudi EVji zabavni. Me zanima, če bo ta N kaj vplival na električnega Macana .
Pa ne mislim s tem kurjenja gum pri pospešku 0-100 v 2s.
Odvisno. Videvam precej starejših ljudi v kar pestrih vozilih. Sam sicer še nisem 50, ampak sem si omislil petardico, 3000km letno prevoženih z nasmehom do ušes.
Je pa res žalostno, da ko si mlad in bi res izkoristil te zadeve, nimaš denarja, sedaj pa... Eh.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.