hujšanje

kajn

Guru
5. okt 2007
2.840
1.685
113
Iskajoč brata
zdravo

Trenutno prebiram uspešnico Jem, torej hujšam in me zanima, če se je kdo lotil tega načina in kak vam zdej kaže. Se jo da furat, kuk časa ste zdržal, ste kej shujšal,....

Glede na knjigo je uspeh zagotovljen
smirk-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja jaz tudi hujšam, ker mi je ena punca rekla, da sn vsak dan hujši
smile-1.gif

No drugače pa bol kot vse ostalo, priporočam rekreacijo!!! Nima veze kakšno samo, da se švica po domače povedano. Pa še to vse ob normalni prehrani.....priporočljivo ni jesti edino po šesti zvečer....

Te knjige sicer nisem bral....ampak, obljube o nekem hujšanju ob tv-ju ali branju knjige, se mi zdijo za lase privlečene. Pa, da se pustiš stradat?!?! S tem lahko samo prej škoduješ telesu kot pa koristiš....vsaj po mojem mišljenju

No samo moj nasvet
wink-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
no no no.... ločevalna dieta ni nič lari fari.... in ja, hujšat se da tudi s hrano.... s pravilnim prehranjevanjem so bolj mislili. ni vse za lase privlečeno....

seveda pa je fajn če se še zraven razgibavaš

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Vse kar prikazujejo po TV pa v športnih trgovinah, pa v raznih tupih dietah, je samo zavajanje. Greš v športno trgovino, pa ti svetuje to pa to, da ti pomaga, samo da zaslužijo. Meni je uspelo 20 kg shujšati v 5 mesecih. Pa se nisem odrekel tisti hrani, ki jo imam rad. Zajtrkoval sem ponavadi corn flakes ali ovsene kosmiče, kavo . Za malico kakšna polnozrnata kreker, kava. Kosilo sem imel vedno takšno, kot se mi je zaluštalo ( nisem se oziral na diete). Za večerjo oz. po 18.00 uri nisem jedel nič. Namesto tega sem raje šel laufat na začetku 5 km, potem 10 itd. Do kakih 25 km se mi še kdaj ljubilo. Ali sem šel plavat, veslat, hodit. Tako, da je bilo do 3-4 ure športa na dan, seveda ne v pussy obliki. Jaz sem odnehal takrat, ko resnično nisem več mogel. Nisem gledal na uro, koliko časa moram laufat, koliko časa počivat. Tudi po naravni poti se da shujšat, pa brez pravila: Manj žri.
Način z stradanjem, samo škodi zdravju. Osnovno pravilo je, da si seznanjen, kaj je zdrava in kaj nezdrava hrana.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
ti si začel s športom.... res vlka umetnost

si si kdaj zračunal koliko kalorij na dan poješ? in koliko si jih potem skuril s tri urnim laufanjem ali več?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Seveda je bullshit ločevalna.

Poglej vnos kalorij za jedilnik pa boš videl zakaj se hujša na ločevalni.
bonk.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
je se vse, hujša se tudi
smile-1.gif
torej?

Nazadnje urejeno:

__X__

Pripravnik
9. sep 2009
160
0
16
Maribor
najbolje je kombinacija uravnotežene prehrane in aktivnega življenja. Vsak dan pejd tečt ali hitra hoja, da se pol ure potiš. 3 ure pred spanjem ne jest. Zjutraj takoj spravi dosti müslijev vase, čez dan veliko malih obrokov

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To pomen da bi tolk kalorij lahko pojedu v meku pa bi še vedno hujšal....

Torej.....knjiga je...BULLSHIT.

Sicer pa...karkol pomaga.
wink-1.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
ksz.

V Poletu je že kar nekaj časa rubrika o hujšanju s kombinacijo prave prehrane in rekreacije.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ločevalna ni bulshit in deluje. Problem je le v tem, da po končani dijeti si zelo hitro nazaj, če se ne držiš še naprej.

Določene kombinacije naše telo ne prebavlja vredu. Tako je na primer problematična kombinacija oglikovih hidratov in maščob ( pražen krompir in zreski recimo). Oglikovi hidrati hitro dvignejo nivo sladkorja v krvi, zato telo začne izločati inzulin. Ta pa zavira predelavo maščob in te se nalagajo.

Je pa res, da samo z dijeto narediš več škode telesu kot koristi. Pri dijeti telo začne najprej "šparati" na mišicah, ker jih najlažje pogreša in še največ pokurijo. Tako da če shujšaš za 20kg brez vadbe, boš na koncu izgledal slabše kot preden si se zredil. Zato je vadba tako pomembna. Pa še imaš win-win situacijo. Več mišic večja poraba, več lahko poješ pa se ne bo poznalo.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jah pravijo, da toliko let kot si se redil, toliko let moraš hujšat...da je zdravo.
shocked-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ti si začel s športom.... res vlka umetnost

si si kdaj zračunal koliko kalorij na dan poješ? in koliko si jih potem skuril s tri urnim laufanjem ali več?

Ne rabiš računati nič, razen če si robot oz. te telo ne opozori, če ti katerega vitamina manjka.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Joj, jst pa šport sva skregana čist. Edino kar je, ...lezem v hribe. Ostalo pa sem na psu. Kar ne da se mi. Kako naj se pripravim do teka? Men to ni jasn...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Zaklej se, da moraš laufat. Tako, kot se nekdo zakleje, da ne bo več pil in kadil, pa se lahko eden zakleje, da se bo z športom začel ukvarjat.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Vse kar prikazujejo po TV pa v športnih trgovinah, pa v raznih tupih dietah, je samo zavajanje. Greš v športno trgovino, pa ti svetuje to pa to, da ti pomaga, samo da zaslužijo. Meni je uspelo 20 kg shujšati v 5 mesecih. Pa se nisem odrekel tisti hrani, ki jo imam rad. Zajtrkoval sem ponavadi corn flakes ali ovsene kosmiče, kavo . Za malico kakšna polnozrnata kreker, kava. Kosilo sem imel vedno takšno, kot se mi je zaluštalo ( nisem se oziral na diete). Za večerjo oz. po 18.00 uri nisem jedel nič. Namesto tega sem raje šel laufat na začetku 5 km, potem 10 itd. Do kakih 25 km se mi še kdaj ljubilo. Ali sem šel plavat, veslat, hodit. Tako, da je bilo do 3-4 ure športa na dan, seveda ne v pussy obliki. Jaz sem odnehal takrat, ko resnično nisem več mogel. Nisem gledal na uro, koliko časa moram laufat, koliko časa počivat. Tudi po naravni poti se da shujšat, pa brez pravila: Manj žri.
Način z stradanjem, samo škodi zdravju. Osnovno pravilo je, da si seznanjen, kaj je zdrava in kaj nezdrava hrana.
467716-post_slo.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Jaz nisem mogel preteči 200m. Tek je bil moja največja muka. Res da so bili kar ekstremni kilogrami. Začel sem s hojo. Vsak dan vsaj uro in pol. Potem na kolo. Zdaj pa tečem več kot 30 km na teden in ni boljšega športa. Te kar zasvoji .

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Kolega nisi začel tečt potem iz 10km kar po tri ure, v tem času se naredi v zelo počasnem tempu že celih 30km... Tole je velik preskok iz 10km na 30km. Drugače pa pohvalno vsem ki so tako shujšali! Moraš pač pravilno zadet prehranjevanje ter šport.

Je pa tako, šport v mejah normale, ter za užitek. Ko pa začneš trenirat za razne nastope potem pa včasih res ne uživaš!