Splošno! Kar se tiče Venezuele, poglej kaj sem pripopal, boš videl kako se razvija, kljub bogastvu!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je kaj čudnega? Še 80 let niso zdržali! nacisti so klali vsaj druge, komunisti pa svoje in druge!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Splošno! Kar se tiče Venezuele, poglej kaj sem pripopal, boš videl kako se razvija, kljub bogastvu!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Je kaj čudnega? Še 80 let niso zdržali! nacisti so klali vsaj druge, komunisti pa svoje in druge!
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Jaz imam kolegico iz Venezuele, ki dela ima in ima firmo v Madridu. Po njenih besedah, ko sva lani govorila je omenjala, da je življenje za uspešne poslovneže pod Chavezom praktično nemogoče (oziroma zelo nevarno) in dokler bo njegov režim, bo v Španiji, čeprav ima zelo rada svojo deželo.
ne poznam nobene komunistične države v kateri bi uspešni poslovneži sploh obstajali.so samo poslovneži ki so v neposrednem stiku z oblastjo
dobro da je pri nas v kapitalizmu drugače...poslovneži pri nas sploh niso v stiku z oblastjo...kakšno zatiskanje oči...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Boli?
Kaj so bili belogardisti in domobranci po tej definiciji komunisti?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
ne poznam nobene komunistične države v kateri bi uspešni poslovneži sploh obstajali.so samo poslovneži ki so v neposrednem stiku z oblastjo
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Koga briga za tega diktatorja?