iz brnika pelje samo easyjet v london, pa lahk greš od tam pol dalje. drugače pa lahko greš iz benetk, trsta, celovca, graza, ... poglej malo na
www.ryanair.com pa rezerviraj čim prej. ker dlje čakaš, dražja bo karta. jaz sem dal prejšni mesec za povratno 60€ z vsem skupaj. grem pa trst-brusel-malaga pol pa z busom do granade. nazaj pa granada-barcelona-bratislava.
ja v huelvi je bolj bogo bojda glede partyplacov. maš pa malago blizu. je pa tak, da so trgovine pa kafiči med 14.00 in 20.00 zaprti, tak da se nimaš kam dat. itak pa lahk greš malo tam okoli pa za kak dan kje v hostlu prespiš. za šoping nevem kak je. menda so cene približno isto kot tukaj.
za nastanitev boš rabla najet eno sobo v kakem študentskem stanovanju. menda je neka možnost, da ti erazmus zrihta sobo, sam jaz se nebi na njih zanašal. raje greš sama poiskat eno vredu sobo. v granadi so cene od 130€ dalje, v huelvi so verjetno malo manj. majo pa vsi tak naštimana študentska stanovanja, da ma vsak svojo sobo. mogoče zna bit edino problem najt nekoga, ki te bo vzel noter za 3 mesce. zdaj odvisno tudi kdaj greš... 3/4 lastnikov stanovanj bojo oddali stanovanje samo če podpišeš do julija pogodbo. kdaj greš, če ni skrivnost?