Da se razbrat dogajanje, dvomim pa da se da ugotoviti če se je šminkala vmes razen če jo je kdo videl, kot nekateri komentirajo.
V vsakem primeru ni bil začetek ograje, je bila kaikh 30 metrov pred stebrom povaljana v dolžini enih 10 metrov, potem pa lepo ravna. Je pa moral avto po kar krepkim kotom v ograjo, ugibam, da z voznega, ne s prehitevalnega psu, kar bi znalo pomeniti, da morda ni bila sama kriva za vse skupaj ...Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vem da prepočasi. Pa še kaj drugega se pri nam dela prepočasi.
EDIT: bom nazaj vzel, ker nisem siguren,
Točno tako. pred sprejemom zakona, so se pa še dodatno trudili, da bi bla za vse kriva hitrost.Citat:
Uporabnik creep pravi:
Po novem se prav trudijo, da nebi bila kriva neprilagojena hitrost. Da ne bo slucajno statistike pokvarlo.
Samo omenil sem ti, da italijanskih ograj ne vleči v zgodbo, da bi zdržale kamion (to si napisal), ker ga ne bi. Kakšno imam pa mnenje o naših ograjah, sem pa jasno napisal:Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
SJTV: ne vem če lahko primerjaš težo kamiona s "šajtrg"o. Mogoče bi na tej ograji še motorist jo dobro odnesel, sploh če bi šel motor pred njim(bi jo lepo pokosil motor).
Na žalost je dva km prej (zadobrova) kolegica izgubila moža v ograji tako da.....
Definitvno bi nekdo (če bi bil tečen ali pa kaka žvina) se spodtaknil v kvaliteto ograje. Ne mi rečt da ograja (narejena po standardih) ne zdrži neke šajtrge, ne glede na hitrost in kot pod katerim pride vanjo.
edit: če bi se pri nas zgodila "italijanska" nesreča, bi kamion najbrž tudi stebre "podrl" in posledično nadvoz padel na AC
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Da so naše ograje zanič, je jasno že dolgo.