HUD displej

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
V bistvu bolj kot razmišljam bolj mi prihaja na misel, da bi kupil najcenejšo napravo (GSM, karkoli) z dobrim ekranom z enim od operacijskih sistemov, kateri imajo ta program in to pribil gor. Za podnebi bi rabil zgolj še malo temnejši samolepilni prozorni trak, tako da je vseeno kljub svetlobi vidna zadeva.

Kakšne so cene teh zadev, tudi rabljenih? A za 50 EUR se dobi kaj pametnega?

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Kera aplikacija na androidu ponuja HUD display da sprobam tole ponoči
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.834
113
Zagrel sem se za ta Valeo Speed Visio NOMAD, ker je neodvisen od avtomobila, saj deluje preko GPS signala in je tako popolnoma mobilen med večimi avtomobili. Po nekaj raziskovanja sem dobil ponudbo za 125 EUR (vključno s stroški poštnine), če bi šla dva kosa oz. še nekaj manj, če bi se nas več odločilo za nakup te zadeve. A je morda kdo zainteresiran za group buy?
Še link do predstavitve in detaljnega opisa zadeve: http://www.smileyouaredriving.com/uk_en-products.driving-assistance.innovative-solution-8.html

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Jaz sem imel zunanji BT GPS s tem - projiciral hitrost in smer (Sever-Jug-Vzhod-Zahod). Sprobal, nisem uporabljal za projekcijo. Rdeče barve projekcija, pa zraven sem dobil eno folijo za na steklo, ki pa je nisem nikoli prilepil. Bi moral pogledat če imam še kje, mislim da nisem prodal. Uporabljal kot GPS za BT povezavo s telefonom ki ni imel GPS-a vgrajenega (par let nazaj niso imeli vsi). Spomnim se da sem ga kupil na expansys.co.uk. Če koga zanima lahko pogledam če ga imam še kje (pod privat).