In kaj ti svetujes..predvidevam, da si imel oba na razpolago ? Ker sem za luno je lepo slisati vec mnenj. Sam en se kregat med sabo
Če si na Samsungu ostani na Samsungu, ker očigledno nisi za spremembe.
Kot napisano že na prejšni strani.
Meni osebno minusi P30PRO:
-Zvok, odzivnost zaslona (FP je odličen) dopuščam možnost, da je to težava samo na mojem.
-Video stabilizacija in kakovost posnetkov je slabša kot na S10+ toda po posodobitvi veliko boljša.
-vmesnik stvar posameznika kaj mu paše. Se navadiš enega ali drugega v parih dneh.
Vse ostalo so plusi v prid P30PRO:
Fotoaparat, neverjetni zoom, odlične slike posebej pri slabši svetlobi oziroma ponoči(o barvah nebi, ker je to kot prvo možno nastavit pa še kaj komu paše).
Baterija, hitrejše polnenje...
FP scener res deluje, ne kot na Samsungih na splošno, kdor ga ni imel sploh ne ve kaj je to.
Odzivnost samega telefona je tam tam, to so potem malenkosti, ki jih razločijo samo kakšni hiuserji.
Je pa brez veze tukaj nekomu nekaj vsiljevat, ker vsak mora sam preizkusit zadevo in se potem odločit.
Vsakemu paše kaj drugega in nima veze da ti jaz tukaj govorim kaj je meni všeč. Meni gre samo na živce to ker nekateri vsiljujejo in dajejo neke nasvete, dejansko pa dotičnega telefona sploh še niso preizkusili. Mogoče so slišali neke govorice ali ga videli od kakšnega prijatelja sodelavca ali pa pogledali kakšne youtube posnetke in potem mislijo da že vse vedo. Za telefon lahko rečeš da ti odgovarja šele po parih dneh uporabe in ko imaš nastavljenega po svojih željah, svoje nastavitve in svoje aplikacije. Zato badava da ti jaz sedaj govorim kaj je meni všeč.
Jaz sem tudi že neštetokrat poslušal druge pa potem bil razočaran. Probaš, če ti ni všeč vzameš drugega. No ja nekateri se pač zapufajo za 2 leti in potem nimajo druge možnosti kot da to uporabljajo pa čeprav jim to ni všeč. Seveda potem to zadevo hvalijo ker nočejo priznat da so se nategnili. Kakorkoli meni Samsung že dolgo ne odgovarja in vprašanje če ga bom še kdaj imel. Nikoli pa ne veš kaj bo čez pol leta prišlo ven. Probavaš dokler ne dobiš kar ti ustreza.