Edini argument bi lahko bil, da je pixel point and shoot zadeva, huawei pa rabi včasih kako nastavitev več, da dobiš ven top sliko.
Kar se zelenih ekranov tiče, to je bila samo prva serija, vse kar se zdaj prodaja tega problema več bojda nima.
To je moj prvi huawei in definitivno ne zadnji, ker telefon je v vseh pogledih top, nad pričakovanji.
Še najbolj me je presenetil huawei vmesnik, ki kljub ne ravno zanemarljivo nasvinjanem sistemu, dela ko raketa. Pričakoval sem samsung scenarij, kjer moraš telefon še v letu 2019 kompletno pucat, ali celo root, da se rešiš nesnage, ki bremza hw.
Po kitajcih pa najbolj serejo kaki apple in samsung verniki, ki jih seveda še niti sprobali niso. Jaz ponavadi rajši sprobam telefon, preden serem po njem. In tako lahko mirne duše rečem, da ajfona ne kupim zaradi pohabljenega iosa, samsunga pa zaradi nasvinjanega sistema.
To je zdaj moj drugi kitajc, prvi je bil oneplus 5t, kateri je tudi bil vrhunski, edino kamera je povprečna, kar je klasika pri midrange kitajcih. Pač ne moreš dobit vse top za 500€