HTC Wildfire S

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Na Areni je zelo slabo ocenjen. Je že mene malo "splošna" cena mikala, ampk rabim nekaj za kvalitetne fotke.

kvalitetne fotke in najnižji cenovni razred? težka bo

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
...ksz

Na prigovarjanje vseh znanih, da je že res skrajni čas, da naredim korak naprej sem si le omislil prvi "pametni-android" telefon.
Ker nisem neki heavy user sem si omislil HTC Wildfire S, ki je kao bolj osnovi model.

Telefon dobil včeraj in sem še vedno v šoku, kaj mi je bilo tega treba
cry12bpy.gif
.

Počasi se spoznavam z novo tehnologijo in se je zataknilo pri sinhronizaciji s PC-jem. Namestil sem HTC Sync, a mi noče sinhronizirati stikov (na telefon sem jih prenesel sim kartico, ker 3310 pač še ni slišala za BT
smile-1.gif
). Prav tako mi nekaj sporoča, da lahko aplikacije nalagam (kupujem??) samo preko Android Marketa.

Spodaj prilagam printscreena:
www.shrani.si
[/URL][/img]

www.shrani.si
[/URL][/img]

Mi zna kdo povedati kakšne nastavitve moram spremeniti na telefonu, da bom vsaj stike lahko sinhroniziral s PC-jem?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Jaz imam na S2 v nastavitvah med programi kljukico pred Neznani viri (verjetno kakšen Unknown source). Potem pa med Razvoj še Razhroščevanje USB (USB Debugging).

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Hej znalci...eno vprašanje:

V telefonu v stikih imam pri folku tudi rojstne dneve shranjene...kako bi se nastavilo, da mi telefon nekako signalizira da ima nekdo rojstni dan, ne pa da mi samo noter v imeniku označi osebo...ker pol bi mogu vsak dan celotni imenik prelistat, da počekiram če pri komu kaj dogaja.