HTC Trinity (P3600) ROM Upgrade

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Aha, hvala...

Še malo bi si sposodil temo, pa vprašal še par stvari:
Malo gledam po xda, pa vidim, da je polno romov na netu, eni imajo nekaj, drugi spet malo druge stvari... ni mi pa jasno, kaj je fora "radio" romov, ki ponekod piše, da je included, drugje nič ne piše. Kaj točno počne tole in kaj je boljše, če je zraven, oziroma če ni, moraš posebaj dobit to ali ostane od prej?
Romi ki so tukaj, so načeloma v redu, right? Ne bi rad vsul telefona taprvi teden... http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Trinity_Upgrades
Ok, ko hočem naložit nov rom, rabim na računalu hard-spl s katerim poj naložim to, ja? Je možno z istim programom tudi shranit originalni rom, v primeru da mi noben od teh predelanih ne bi bil všeč, da ga lahko spravim v prvotno stanje? Torej da preden se grem špilat, da naredim backup?
A se programi sicer pustijo inštalirat na kartico, ali se rabijo na telefon? Ok, da karte za tomtoma ostanejo na kartici mi je sicer jasno, samo tko me zanima za ostalo...
smile-1.gif

Upam da nisem preveč zoprn
grin1.gif

lp
Peter

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Radio rom je tisti, ki je kriv za GSM povezavo... preverjeno v redu je Indigo (Full al pa lite). Je pa danes prišel ven karamba rom, ki ima kar nekaj softwarea že zraven, samo še ni preizkušn....
Kar se shranjevanja original roma tiče, pa nimam pojma ... :$
Večino programo deluje bolje, če so na telefonu, vendar je načeloma pri večini vseeno kje so.