To bo težak odgovor. Zahteva veliko časa, ki ga pa ni na razpolago v neomejenih količinah.
Kot že rečeno sem naložil INDIGO od 29/6/2007 in Radio ver.1.50.08.11. Nalaganje je šlo brez težav, razen standardne napake, ko izgubi povezavo preko ActiveSync. Po parih dneh uporabe, lahko rečem, da je sedaj aparat zanesljivejši (še ni bilo treba softreseta) in kar je najvažnejše: ni več čudnega obnašanja baterije. Razen tega, da so zdaj naloženi WM6 drugih razlik ni bilo opaziti. Aparat deluje enako hitro (počasi) kot prej, fix na satelite pa tudi ni nitrejši, vsaj jaz nisem opazil razlike. Nekih meritev nisem delal, temveč sem ga samo gnjavil z raznimi programi, ki uporabljajo GPS. V ROM je zdaj vgrajen tudi TouchFLO, ki mi je za silo zamenjal SPB Pocket Plus. Nekoliko je izboljšan tudi File Explorer, ki omogoča izdelavo bližnjic. Zdi se mi, da so nove tudi neke multimedijske zadeve, ki jih prej ni bilo: AudioManager, Audio Booster, MP3 player. Vgrajen je tudi X-Button. Precej več sem pričakoval od TouchFLOja, ki me je kar malo razočaral., ker nima skoraj nikakršne možnosti nastavljanja, oz. prilagajanja. Po začetnem navdušenju sem se zadeve navadil in bo kar ostala na dlančniku. Na kratko: nekih drastičnih izboljšav ni, vendar tudi malenkosti olajšajo uporabo. Predvsem je važna stabilnost, ki sem jo pridobil s tem ROMom.
Če je kdo testiral kakšno drugo nadgradnjo, pa naj jo prosim opiše.