Prodam cca. eno leto star PDA telefon HTC P3300 (Artemis) z vgrajenim GPS sprejemnikom + originalna navigacijska karta TomTom Navigator 6 Western Europe. Podroben opis aparata .
Aparat je dobro ohranjen in deluje na vsa omrežja. Zaslon je garantirano brez prask, saj je na zaslonu vedno bila zaščitna folija. Slike so od dejanskega aparata.
Na aparatu je trenutno naložen sistem Windows Mobile 6.1 Professional in vsaj za moje pojme eden najboljših navigacijskih programov iGO 2006 Plus z najnovejšimi kartami celotne Evrope (2008.01).
Priloženo:
-------------
- Originalna embalaža z vso vsebino
- TomTom Navigator 6 Western Europe
- 2GB SanDisk microSD kartica
- Silikonska torbica črne barve
- 2x zaščitna folija za ekran
Cena: 240,00 EUR. Razne menjave me ne zanimajo. Preizkus in prevzem možen v Domžalah ali okolici.
Kontakt:
-----------
dushan75@gmail.com
041-332-234
Aparat je dobro ohranjen in deluje na vsa omrežja. Zaslon je garantirano brez prask, saj je na zaslonu vedno bila zaščitna folija. Slike so od dejanskega aparata.
Na aparatu je trenutno naložen sistem Windows Mobile 6.1 Professional in vsaj za moje pojme eden najboljših navigacijskih programov iGO 2006 Plus z najnovejšimi kartami celotne Evrope (2008.01).
Priloženo:
-------------
- Originalna embalaža z vso vsebino
- TomTom Navigator 6 Western Europe
- 2GB SanDisk microSD kartica
- Silikonska torbica črne barve
- 2x zaščitna folija za ekran
Cena: 240,00 EUR. Razne menjave me ne zanimajo. Preizkus in prevzem možen v Domžalah ali okolici.
Kontakt:
-----------
dushan75@gmail.com
041-332-234
Nazadnje urejeno: