Hrvati isto fukjeni kot večino SLovencov

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42

Bohinj se mi zdi. Al tam nekje. Sam da se tam noben ni opravičil. Tu tudi meni ni delovalo tko kot je bilo napisano.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sem videl ja.

Če bi bila zabava samo za istospolne bi bilo pa vse v redu. Bognedaj, da bi se kak normalen pritožil...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sem videl ja.

Če bi bila zabava samo za istospolne bi bilo pa vse v redu. Bognedaj, da bi se kak normalen pritožil...

Če bi bila ja. A si že videl kdaj kak tak primer?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

Bohinj se mi zdi. Al tam nekje. Sam da se tam noben ni opravičil. Tu tudi meni ni delovalo tko kot je bilo napisano.
Bovec

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ma gre za mentaliteto, ki ji patriot (pa v bistvu še precej drugih) zvesto sledi: večina je diskriminirana (kar je seveda samo po sebi paradoksalno). Če npr. K4 objavi flyer 'Roza party - gay and lesbo night' gre za diskriminacijo do heteroseksualcev.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
...
Če npr. K4 objavi flyer 'Roza party - gay and lesbo night' gre za diskriminacijo do heteroseksualcev.
točno tako. ampak heteroseksualci ne delajo panike zaradi tega. Če pa nekje piše samo za par moški-ženska pa buziji takoj zaženejo vik in krik

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Gre za logični obrat, ki se najlepše vidi pri odnosu do žensk: ženske v EU zaslužijo za enako delo v povprečju cca 80 odstotkov moške plače, so slabše izobražene (kljub temu, da v srednji šoli dosegajo boljše uspehe) itd. Vendar bo določena struja rekla, da so v EU diskriminirani moški, ker ženske v ločitvenih postopkih ponavadi dobijo otroka. Tole je šolski primer logičnih nesmislov.

Seveda je brezpredmetno razlagati, da je na Roza partyju več heteroseksualcev kot homoseksualcev, da ni v zgodovini Roza partyja še nihče diskriminiral heteroseksualnega para, da je napis 'gay and lesbo party' tam zato, da se jasno izpostavi, da so tam dobrodošli tudi homoseksualci (v KMŠ-ju, ali pa Globalu bi za 'homoseksualni akt' držanja za roke fasali razbito glavi, ampak pustimo to).

Je pa to vse brezpredmetno, ker je sedaj postalo že povsem jasno, kdo bo končal na smetišču zgodovine.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sicer te imam na ignore, ampak sem parkrat kliknil na ikonco za tiskanje....

Meni praviš latentni [cenzura], ki slučajno kliknem na kako novico, ti pa poznaš v detajle celotno sceno ter spletne strani in si straight.
hysterical-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Tako je. Mene boli k**** za spolno usmerjenost drugih ljudi, tebi pa homoseksualci predstavljajo eno osrednjih točk življenja (skupaj s temnopoltimi). Torej ja, skoraj zagotovo si gej. In skoraj zagotovo te rajcajo temnopolti tipi.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Gre za logični obrat, ki se najlepše vidi pri odnosu do žensk: ženske v EU zaslužijo za enako delo v povprečju cca 80 odstotkov moške plače, so slabše izobražene (kljub temu, da v srednji šoli dosegajo boljše uspehe) itd. Vendar bo določena struja rekla, da so v EU diskriminirani moški, ker ženske v ločitvenih postopkih ponavadi dobijo otroka. Tole je šolski primer logičnih nesmislov.

Seveda je brezpredmetno razlagati, da je na Roza partyju več heteroseksualcev kot homoseksualcev, da ni v zgodovini Roza partyja še nihče diskriminiral heteroseksualnega para, da je napis 'gay and lesbo party' tam zato, da se jasno izpostavi, da so tam dobrodošli tudi homoseksualci (v KMŠ-ju, ali pa Globalu bi za 'homoseksualni akt' držanja za roke fasali razbito glavi, ampak pustimo to).

Je pa to vse brezpredmetno, ker je sedaj postalo že povsem jasno, kdo bo končal na smetišču zgodovine.

to, da za enako delo oz delovno mesto ženske zaslužijo manj je demagogija.

pilotka ali pa pilit A380 zaslužita enako - seveda odvisno od ranga, izkušenj itd.
enako policistka, zdravnica, programerka , učiteljica, poslanka itd
kaj se roza party tiče pa ti verjamem na besedo. Se jih ne udeležujem

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
V EU pravijo drugače:
Citat:
Only 32% of scientists
and engineers across Europe are women.
Citat:
Across the EU economy women earn on average around 16 % less than men.
http://ec.europa.eu/justice/gender-equality/files/gender_pay_gap/130422_gpg_brochure_en.pdf

Drugače pa imaš prav: z ukinitvijo redne zaposlitve gredo stvari na bolje. Recimo v letalstvu je večina pilotov pogodbenikov, tako da so vsi na istem. True, če pilotka pri Ryanairu rodi, dobi nogo (oz. v najboljšem primeru ostane brez plače dokler se ne vrne ne delovno mesto, ker delavci nimajo bolniške) - ampak, kot da ji je treba roditi. v glavnem moške in ženske se obravnava enako, saj je nosečnost bolezen, ki se jo brez porblema prepreči. Kdor je ne, je pač neodgovoren.

Nazadnje urejeno:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik skala pravi:
v povprečju ni enako kot za isto delovno mesto.

točno tako.
delo snažilke je seveda slabše plačano kot delo zdravnice.
in kot kravakonj piše , da je v EU samo 32 % znanstvenic.. pa kdo jim je kriv, če pa je bolj simpl ( kar se študija tiče ) biti novinarka ali pa vzgojiteljica
in potem gonijo in gonijo eno in isto. sicer pa so tudi pri nas zaposlitve za določen čas itd in če zboliš, si noseča itd si hitro ob službo

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Saj je tudi ta problem že rešen: ženske rojevajo manj, plače postajajo enake, ker nimamo otrok, uvažamo imigrante. Case closed. V bistvu so vse te stvari že rešene: homoseksualci imajo enake pravice kot heteroseksualci, ženske bodo imele počasi enako plačo, manjko otrok bomo zakrpali z imigranti itd. Torej ni nobenega problema.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:

Seveda je jasno. Buziji in lezbe se pač ne morejo razmnoževati.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Mislim, jasno je, da boš za takšen komentar čez nekaj let pristal v čuzi (ali pa dobil vsaj precej visoko kazen) - s tem se osebno sicer ne strinjam, vendar trend je jasen. Ljudi boli k**** za istospolne, vseeno jim je, če posvajajo otroke in se poročajo. Tako da boste družbeno odklonski postali vi, kar se bo tudi ustrezno sankcioniralo.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Citat:
v glavnem moške in ženske se obravnava enako, saj je nosečnost bolezen, ki se jo brez porblema prepreči. Kdor je ne, je pač neodgovoren.

škoda da je bila tvoja mama neodgovorna...