Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Homoseksualci so bili preganjani tako v nacizmu, kot v komunizmu. Zdaj se pa potomci teh zadnjih najbolj "borijo" za njihove pravice. Slaba vest?
8888 ma hčerko? a je že godna?Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Duhovniki očitno že stoletja zlorabljajo otroke pa si se vedno hodiš v cerkev. Me zanima kako bi reagiral če bi tvoj duhovnik nadlegoval tvojega otroka. No sej očitno se nimaš nič za bati glede na to da imaš hčerko, duhovniki so pa bolj na fantke mahjeni. In ta ista združba ki jih podpira in preživlja zahteva da se dva ki se imata dejansko prostovoljno rada ne smeta poročit. Hujše hipokrisije se nism videl.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
8888 ma hčerko? a je že godna?
Citat:
Zakaj pa ne? Mogoce bo tko se hitreje ugotovil da noče bit tak kot onedva
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
http://www.sodisce.si/okrolj/razpored_aktualnih_obravnav/kazenske/
http://www.sodisce.si/okralj/razpored_aktualnih_obravnav/kazenske/
Kako pa razlagaš to, da jih je pol od do£?
Citat:
Uporabnik telex pravi:
saj to ni sprejemljivo za večino ljudi.
Naraven zakon? Potem pa v isti sapi poveš, da ni zakon?Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Hrvati so pač normalni ker so nek naraven zakon spravili v ustavo. Pošteno. Vse kar se greste eni pedroljubci je pač bolano.
Pa nimam nič proti nikomur, en pederski par sta tudi moja prijatelja in se dobro razumemo. So pa nekje meje, ki jih ne moremo prestopiti ker je tako odločila narava. Kot da bi uzakonil da je normalno če serješ skozi usta. Usta so za not, rit pa za ven. Pika.
Ni šlo za črkarsko pravdo, ampak kar za dejanske pravice.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Mislim, da je maksimalna nestrpnost, če sosedom ne dovoliš, da svoje definicije definirajo preprosto SAMI.
Torej žene : 0 in moški : 2 tudi spada v ta opis?Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Meni se zdi naravno, da dve odrasli osebi, ki se imata radi skupaj živita, skupaj preživljata prosti čas itd . ( pika )
zakonska zveza je nekaj drugega. stara je že tisočletja. je povezava žene in moža ( število enih ali drugih partnerjev v zvezi je stvar posamezne kulture ).
Poglej, ko tako iz konteksta iztrgaš nekaj besed, te povsem izgubijo svoj pomen. Za razliko od tebe sam nimam čarobne krogle in kup okultnih pripomočkov, da bi vedel, kaj ti misliš. Postavo vprašanje, da bo razumljivo tudi normalnim ljudem, pa bova lahko debatirala.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
saj to ni sprejemljivo za večino ljudi.
Zakaj to ni sprejemljivo?
vseeno se mi zdi, da bi tak otrok imel uničeno življenje...Citat:
Zakaj pa ne? Mogoce bo tko se hitreje ugotovil da noče bit tak kot onedva
Citat:
http://www.rtvslo.si/svet/hrvati-na-referendumu-za-tradicionalno-zakonsko-zvezo/323935
Svaka čast KAtolikom, Da si tako fukjeno glup. Da učiš nauke nekoga ki naj bi bil pošten, ki naj bi imel nekoga rad a hkrati podpiraš take bedarije, podpihuješ tako sovraštvo do nekoga. Sramota. Pa samo jokate kako so neki levaki hipokriti. Sebe poglehte gamad konzervativna. Pfuj