Hrvaško huliganstvo za 100.000 tisoč eur.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako hitro pa se lahko poskenira takšna množica ljudi? ni enostavno lažje prevaliti odgovornost za navijače na "klub" in naj oni to uredijo, če pa kaj poserjejo pa fašejo kazen

point je da hrvati itak podpirajo takšne navijače, tako kot rusijo, če bi jih sami obsodili (pa ne samo PR obsodbe, kot je bilo zdaj, ker so se bali izključitve) bi se zadeve uredile. Ampak takšen narod, takšni navijači.

Poskenira? Če imaš dovolj skenerjev, hitro. Urca, dve ... Drugače pa malo dlje. Če se da na letališčih, bo šlo tudi na stadionih.

In zaradi teag, ker tudi sami podpirajo, je treba reprezentance ven pometat, pa se bo uredilo.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.244
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Lahko pa bi malo bolje nadzirali vnos pirotehnike na tekme...kot en dodaten ukrep. bili so obveščeni o planiranih izgredih, a so preverili le vsakega tretjega gledalca.

Kaj boš folku riti pregledoval, če ima slučajno raketo notri.
hysterical-1.gif

Ja. Skener, kot na letališčih, pa je problem rešen.
In kaj boš naredil z scenerjem, saj ni to rentgen da bi videl kaj ima v riti
wink-1.gif

QQFMVv2.jpg

A ti resno misliš da tako nosijo na stadion? Daj, no ... Skrijejo pod obleko, pa je.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.032
3.702
113
Trenutno sem pri sosedih na obali in tukaj še zmeraj občasno kar konkretno poči, da ne omenjam trobljenja in nogometne himne
smile-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Trenutno sem pri sosedih na obali in tukaj še zmeraj občasno kar konkretno poči, da ne omenjam trobljenja in nogometne himne
smile-1.gif

A nekako tako?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.032
3.702
113
Ni toliko ljudi pa bolj so po barih na plaži
smile-1.gif
Mi je pa zanimivo spremljati ta njihov boj med klubi. Medtem ko večina Zagrebčanov obsoja prekinitev tekme, je tukaj dosti domačinov mnenja, da je tako prav in da bi morali tudi današnjo tekmo prekiniti. Sam sicer nisem nekaj dosti na nogomet, pa mi je zanimivo tole opazovati. So pa vseeno veseli zmage.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Te kazni so brez veze. Francijo bi morali kaznovati za slabo pripravo prvenstva, slab nadzor na meji in pri vstopu na stadion. Pri nas vaška veselica ne mine brez nadzora policije, tam pa so imeli na stadionu samo redarje. Dobro da zaenkrat ta fuzbal očitno ni zanimiv za teroriste. Če bo postal, bo še kaj hujšega od navijaških izgredov, ker Francozi očitno niso pripravljeni.
467716-post_slo.gif