Hrvaški turizem

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Budale so na obeh straneh, tako da ne posplosevat vsega folka. VVecina folka je kar lepo prijaznih in normalnih.

Letos spet ne grem na hrvaško
cheer.gif
Tudi za vikend ne. Grem raje v Bohinj jajca namakat, kot do braæa.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Letos spet ne grem na hrvaško
cheer.gif
Tudi za vikend ne. Grem raje v Bohinj jajca namakat, kot do braæa.

Jadrnica, pivo, par kolegov in nekaj tistega iz tvojega avatarja pa hitro pozabiš, da nas ne marajo. Sicer pa nisem imel nikoli slabih izkušenj, ravno obratno, v gostilni sem bil večinoma bolje postržen, kot v Sloveniji, s policaji imam boljše izkušnje, kot z našimi, drugih težav pa tudi nisem doživel. Dokler bo tako, bom hodil tja na morje.

P.S. Grki te hitro vtaknejo v čuzo, če te dobijo s.... khmmm, no s tazelenim tobakom
wink-1.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Zakaj me pa tretiraš, kot da je moj dopust odvisen od ganđe?
crazy1.gif
Sej ne grem pohat na dopust.

btw: jadranja ne maram
tongue-1.gif

Te ne tretiram kot odvisneža, le opazil sem avatar. Če nikoli ne bi pohal, ga verjetno ne bi imel, kajneda? Tudi nisem mislil, da je dopust odvisen od pohanja, ni pa napačno s seboj imet samo za kak joint
wink-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Jst pa grem ker je zame cheap in imam dozdej same dobre izkušnje na morju pa itak vidm mogoče sam uno hrvatico ka dela v trgovini v celmu dopustu.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pazi ti foro, kaj so hrvaški bizgeci naredili.

Hrvati sprejmejo zakon o prepovedi vnosa hrane.Čehi to zvejo in znorijo, da ne bodo šli na morje na Hrvaško.Hrvati se ustrašijo in zakon potegnejo nazaj, ampak pozabijo o tem obvestiti Čehe.

Hrvaška se že boji, da bo doma ostalo 100 000 čehov ali celo več...

Nazadnje urejeno: