Hrvaški mobi

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Kateri Hrvaški mobi se mi splača kupit, da bodo lahko Hrvaške stranke klicale, jaz bom pa vedno v Sloveniji?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
To ti je jasno, da boš za vsak prejet klic plačal gostovanje po eurotarifi? Tam nekje 0,06€/min (takšna je pri nas tarifa, za HR številke pa mora tudi biti tam-tam, saj so cene vendarle poenotene po EU - čeprav tam menda ni upoštevan davek).

Je mobilnost nujna? Ker sicer si lahko omisliš VoIP s hrvaško številko in jo uporabljaš recimo na računalniku ali na za to namenskem telefonu (tudi smartphoni to omogočajo).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Vseeno ti je katerega vzameš, ker noben predplačniški pri njih (preveril sicer pred mesecem dni) nima kakih ugodnosti za tujino. Tak da boš na vseh plačeval po evrotarifi. Sicer je pri njih najcenejši Tomato, ampak tebi je tako 'vseeno' kateri je.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Mah, ja, tole bo samo bolj kot ne za šminko. Rad bi nabavil hrvaški mobi al pa kako naročnino. Namreč telefonsko moram objavit na varnostnih listih in deklaracijah, in zaradi lokalpatriotizma naj bo to njihova cifra, ker če bodo vidli gor na izdelkih slovensko cifro po moje ne bo vredu, zna bit veselica.
Tak da če je evrotarifa, ni blema, bom kr hr telekom vzel pa mir.
thx za pomoč