Ne vem sicer, kaj je Softi mislil z sezonskim, na mojem je zadaj označeno "pretplata" nabavil sem ga na predzadnji dan akcije, ko so jih delili po 1 kuno, s 500 HRK vplačila, zraven pa dobiš tudi popust, tako da ti dejansko za 500 HRK vplačila naložijo približno 650 kun.
Polniš lahko preko spleta z VISA,Mastercard, z Boni pa še je nekaj teh opcij, na spletni strani pa lahko vidiš tudi, skozi katere postaje si vozil. Kupiti se jih da na nekaterih cestninskih postajah (parkiraš pri hiški zraven cestninskih stez, greš notri, izpolniš vlogo s svojimi podatki, plačaš, dobiš ENC in že voziš. Traja pa nekje pol ure, da se naložijo sredstva na račun.
Zaenkrat se nimam kaj pritoživat, v eno smer mi je že prihranil kakšnih 10 minut čakanja
Razmišljam še, da bi dal še številko kreditne kartice vpisati nanj za istrski Y pa imam skoraj celo hrvaško pokrito.
P.S Glej, da vzameš ENC za pravo kategorijo, če vlečeš prikolico moraš imeti ENC druge kategorije, lahko pa, kot mi je povedal gospod na šalterju, če slučajno vlečeš prikolico dol, potem omotaš ENC v ALU folijo in greš na navadno plačilno stezo.
Toliko zaenkrat...