Lažeš.No ja za zaslužek res ne vem...priznam..za usmerjanje na meji si pa 1x sama javno pisala oz se pohvalila tu gor...
Lahko oa da si takrat to že zbrisala....
Lažeš.No ja za zaslužek res ne vem...priznam..za usmerjanje na meji si pa 1x sama javno pisala oz se pohvalila tu gor...
Lahko oa da si takrat to že zbrisala....
Verjetno tam, kjer sem bila plačana za toZa udejstvovanje na meji sem te bral tu gor...ne vem oa v kateri temi...
Pa no...verjetno si to pobrisala in upala da imamo kolektivno spomin zlate ribice...Verjetno tam, kjer sem bila plačana za to
Za udejstvovanje na meji sem te bral tu gor...ne vem oa v kateri temi...
Daj spokajte v svoj peskovnik!
Če imaš kaj o konkretni ograji povedat povej, če ne pa si ga drkaj na bajeslovna bitja iz slovenskega ljudskega izročila drugje.
Daj spokajte v svoj peskovnik!
Če imaš kaj o konkretni ograji povedat povej, če ne pa si ga drkaj na bajeslovna bitja iz slovenskega ljudskega izročila drugje.
Utisevalec ja če gledamo s stališča varovanja bodoče zunanje meje šengenskega območja, potem je tvoja razlaga smiselna in "članki" logični.
Jaz sem razmišljal v smeri, da nima zunanja meja EU karkoli s šengensko mejo, ima pa s šengenskim območjem.
Zadnje dneve spoznavam okolico Sotle. Ograja je tam kjer bi samo bedak šel čez reko, kjer se pa lahko s kolesom pelješ preko pa nikjer žive duše. Podnevi, mogoče ponoči kdo z respetlinom vohuni.Še bolj bi pa bil čas za zaplankat Kolpo in Sotlo, tako kot je Ježek predlagal.
Na jezu nad podcetrkom recimo. Evo ti dokaz. Zjutraj ob 8h me ni noben vprašal kaj delam, nikjer ni bilo nikogar, spodaj je nekdo trn namakal na hrvaški strani.... Razen če je bil tisti kak spijon.Kje se lahko s kolesom pelješ preko Sotle ?
LP
Desni mediji poročajo, da pridejo z letalom v Sarajevo.Najbolj smiselno bi bilo blokirati mejo med bosno in srbijo saj ti afro ˛& Co ilegalci ravno v srbijo pridejo brez težav kjer jih prevzamejo tihotapske tolpe in potem črta proti €U.
A se mi samo zdi da je Srbija lani jeseni ukinila vize za Irance in Indijce? In mislim da se je neksj govorilo tudi o Pakistancih.Desni mediji poročajo, da pridejo z letalom v Sarajevo.