Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
BTW: v ponedeljek me je srbski policistna meji vprašal, če je v Sloveniji sploh še kdo ostal
Res ne vem kje imaš tako ,Na Jelšanah Hrvati odprejo tudi po tri kolone za izstop samo da pofilajo vmesni prostor med prehodoma, potem imajo pa naši kolono , ne oni,Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
To ne bo čist držal. Poleti v nedeljah popoldne delajo kot za stavo, sam da filajo našo mejo
Kaj ne bo držalo, valjda vem kak dolgo čakam na meji.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ne vem, kako je danes, ampak svojčas so bile v andori določene stvari dokaj poceni, recimo zabavna elektronika...imam doma še en cd player - komponento iz andore. mogoče so zato tja rinile kolone, čeprav se jaz neke hude gužve nea spomnim, je bilo pa to skoraj 20 let nazaj.
Zdaj so Bolgari na tej meji začeli graditi mejno postajo z 72 kolonamiCitat:
Uporabnik sdpa pravi:
Vsi ki se pritožujete nad petminutnim čakanjem na HR meji očitno še niste izkusili Turške kontrole pasušev in vseh moožnih listinČe si čez mejo v manj kot 4 urah je to že uspeh...
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Vsi ki se pritožujete nad petminutnim čakanjem na HR meji očitno še niste izkusili Turške kontrole pasušev in vseh moožnih listinČe si čez mejo v manj kot 4 urah je to že uspeh...
Sicer pa ja, hrvatje so tudi mene vedno ob vsakem prečkanju meje zabeležil v računalnik...