Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.619
2.474
113
Poljaki so mel težko lustracijo. Sem delal z njimi v Bruslju....še vnuki niso mogli na kakrsenkoli polozaj v JU.
Edino pravilno, ne pa kot pri nas , ko sinovi in vnuki vodilnih klavcev in komunistov še vedno vodijo državo.

Zato pa se ne premaknemo nikamor.

Dozdajšnje generacije Slovencev so bile vsaj pridne in delovne in se je to bremzanje in kraja nekako kompenziralo.

Glede na mlado generacijo in uvoz vsakovrstnih lenuhov in zažiralcev sociale, se nam slabo piše.

Sonićiba. jest5 in yonny zakaj stalno prstki dol/smeškoti, ko se pove resnica, res ne razumem - a živite vi v kakem paralelnem vesolju ?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.895
4.016
113
Ljubljana
hmpg.net
"Poljska je za nas lahko vzor. Urejena država, brez črnih in musličev"
"Edino pravilno, ne pa kot pri nas , ko sinovi in vnuki vodilnih klavcev in komunistov še vedno vodijo državo."

Torej vemo zakaj Poljsko cenimo. Ker so antikomunisti in rasisti. Samo zapakirati je treba to v "višjo" poprečno plačo (čeprav to ni res) in podobne nebuloze.

A propos - POP TV je v lasti Čehov, že vsaj 4 leta. Direktorica je pa Grkinja.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.619
2.474
113
Antikomunisti in rasisti je po mojem rešitev v današnjem svetu.
Lastno nacijo v lastni državi bi bilo potrebno postaviti na prvo mesto, brez debate.
Zapreti meje in ustaviti nekontrolirano priseljevanje - ukiniti večino sociale, ki jo imamo - s tem se losaš 99% zažiralcev sociale in priseljencev
Dokler pa futraš priseljence - potem imaš to kar je trenutno pri nas - neomejeno na novo priseljenih šiptarjev - neizobraženih, neprilagojenih zažiralcev
Multikulti te pripelje po poti Irske, Anglije, Nemčije, Švedske - ne vem, če si tega želite.

Je pa verjetno res, da če se držiš bolj okoli doma in nimaš stika s prišleki zadnjih let, izgleda splošna in varnostna situacija v Sloveniji in širše čisto OK.