Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.420
1.424
113
Ja, samo če bo recesija v Nemčiji, bo udarilo tudi po turizmu v Rvackoj.
Kasneje se pa sranje iz Nemčije itak prevesi tudi drugam.

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.577
940
113
A bo tale rokomet na Hrvaškem podobna zgodba o uspehu kot naša Planica 2 let nazaj? :fredi:

mistique

Guru
16. jun 2009
14.132
1.909
113
Emona / Carnium
Vukojebina, mogoče. Ampak s takimi potezami si bodo pa prislužili še kakšno USA lekcijo o demokraciji :evil:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.612
3.977
113
Vukojebina, mogoče. Ampak s takimi potezami si bodo pa prislužili še kakšno USA lekcijo o demokraciji :evil:
Ne, bi pa po dolgoročno takem obisku šla kakšna veriga ven, kot je pri nas po poskusu hitro zaprl Kaufland.
Potem se bodo pa spraševali "ja kakoooo.... zakaaaaj..."

Kot s pri nas sprašujejo zakaj se po praznih vukojebinah zapirajo trgovine... verjetno zaradi bogatije.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.132
1.909
113
Emona / Carnium
Ne, bi pa po dolgoročno takem obisku šla kakšna veriga ven, kot je pri nas po poskusu hitro zaprl Kaufland.
Potem se bodo pa spraševali "ja kakoooo.... zakaaaaj..."

Kot s pri nas sprašujejo zakaj se po praznih vukojebinah zapirajo trgovine... verjetno zaradi bogatije.
Ljudje bodo seveda začeli hoditi v trgovine, ker šargarepa ne raste na asfaltu...Trgovec pa seveda lahko zapusti trg. Zapre štacuno po domače. Nekateri trgovci so lastniki zemljišč itd...

Meni je bolj zanimiva enotnost o kateri poročajo. Baje so trgovine opazno "prazne".

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.612
3.977
113
To me pa res zanima kdaj je Kaufland imel v SLO trgovino?
V spominu imam da so imeli eno manjšo testno trgovino. Mogoče se motim.
17.4.2005
Za trgovino v Novem mestu išče lokacijo tudi Kaufland.
27.9.2007
Nemška trgovska družba Kaufland se umika iz Slovenije, so nam včeraj potrdili v upravi družbe. Zemljišča, med drugim na Jesenicah, v Mariboru in Murski Soboti, prodajajo.
29.3.2010
Okrožno sodišče v Krškem je iz sodnega registra izbrisalo trgovsko podjetje Kaufland Management.