Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Samo resnica. Kot je resnica to da si pijavka.

Preverjam pa se info da si pedofil, a o tem se nimam dokazov zato ti tega ne govorim.
Uuuuuuuu primaaaaaa. Kar resnica je :valjamse:

Sej to je meni super, če svizci tako mislijo. Je manj šans, da kašen pošteni:valjamse:, nevoščljivi svizec pride krasti, kot je to počel že drugje

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Samo resnica. Kot je resnica to da si pijavka.

Preverjam pa se info da si pedofil, a o tem se nimam dokazov zato ti tega ne govorim.
Nekaj let nazaj bi za take nebuloze dobil permban.

pa si ti normalen? Nima veze a se razumeta al ne, ne mores folka s takimi obtozbami obkladat. Lahko se pa dobiva pa mi na zapisnik das prijavo ce mas podatke da je pedofil, sam ce se izkaze da je kriva ovadba se osebno potrudim da zapor fases.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113

pa si ti normalen? Nima veze a se razumeta al ne, ne mores folka s takimi obtozbami obkladat. Lahko se pa dobiva pa mi na zapisnik das prijavo ce mas podatke da je pedofil, sam ce se izkaze da je kriva ovadba se osebno potrudim da zapor fases.
samo spravljam se na nivo trenutnega stanja na forumu.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
In zdj bo pedrski srbjanc prisoten na treh profilil limal rdeĆe lajke :valjamse: :valjamse:
Srbjanski pankrt gattoviĆ je bil dejaven na 8 profilih hkrati na Alterju...

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi in Sonny_Chiba

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113

Tule pojdi raziskovat, boš bolj koristen.

1691184251824.png

O to pa ne, kaj če na kakšnega ministra ali pa kaj podobnega naletim.... :valjamse:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113

Me pa res zanima, kaj je kaznivega če si peder.
Torej se tu išče lažna objava in lovljenje lažnae objave.
Ni res, da sem fašist. Ampak če mi kdo reče fašist, danes to ni lažna obtožba.
Pa to ne velja samo pri meni!

Glede Hrvaške. Že imajo poplave. Od nas!