Prejšnjo soboto so še kadili, čeprav sem videl v enem lokalu nalepko prepovedano kajenje.Kako pa je sedaj uradno s kajenjem na hrvaškem v zaprtih prostorih - lokalih?
Prejšnjo soboto so še kadili, čeprav sem videl v enem lokalu nalepko prepovedano kajenje.Kako pa je sedaj uradno s kajenjem na hrvaškem v zaprtih prostorih - lokalih?
Ker nič kaj nimamo ... Tam, kjer pa je nekaj turistične infrastrukture, pa smo domači gostje in tudi ostali Balkanci nezaželeni. Vsaj pred korono so nas tako učili. Ljudje niso znali porabiti turističnih bonov, ker niso imeli ideje, kaj bi v Sloveniji počeli. Je realno pričakovati, da imajo v sosednji državi ogromno idej, kaj lahko med dopustom počnejo v Sloveniji, če tega ne vedo niti Slovenci?Saj nimam nič proti Hrvatom, še pri gledanju fuzbala sem navijal za njih. Samo dejstvo je da jih ne vidiš ravno veliko da bi dopustovali tu, obratno pa je pol Slovenije na Hrvaškem vsakič.
Rogla jih je tudi polna pozimi.No v Krajnski gori jih je kar veliko pozimi.
Imaš trenutno v Europarku na dopustu vsaj 100 hrvaških avtov.Saj nimam nič proti Hrvatom, še pri gledanju fuzbala sem navijal za njih. Samo dejstvo je da jih ne vidiš ravno veliko da bi dopustovali tu, obratno pa je pol Slovenije na Hrvaškem vsakič.
dej enkrat, ko boš dol, poglej kok hrvatov dopustuje na hrvaškemSaj nimam nič proti Hrvatom, še pri gledanju fuzbala sem navijal za njih. Samo dejstvo je da jih ne vidiš ravno veliko da bi dopustovali tu, obratno pa je pol Slovenije na Hrvaškem vsakič.
Saj vejo, zakaj ne...dej enkrat, ko boš dol, poglej kok hrvatov dopustuje na hrvaškem
A je ze kak slovenc sel pozimi na dopust na hrvasko?A je kdaj že kak Hrvat prišel poleti na dopust v Slovenijo ali bi bila to izdaja narodna?
To je tako kot, da bi svojega goloba v Benetke nosil.A zdaj se gre lahko z drogo na Hrvaško potem brez da te ustavljajo?
V povprečni plači nas loči manj kot 400 eur. In če upoštevaš da je periferija relativno revna, nas Zagreb in primorje šije po desni... Hrvate klicat vukojebina, je malo mimo. Še žal vam bo za temi besedami, ko nas bodo oni začeli tako zmerjat. In glede na strokovno vlado mega uspešne levice bo to kmalu.Hrvasko je osnoval Vatikan. Hrvaska je od vedno vatikanska kolonija s svojim ozemljem lot branik krscanstva pred otomanskim imperijem, Turki.
V vojni 1991 je Vatikan financial hrvasko vojsko.
Dandanes ko je as dolgo wannabi suverena in samostojna drzava je domala vsa prodana, njeno prebivalstvo pa izcrpujejo z izvozom delovne sile v tujino; povecini v nemsko govorece drzava.
To je Hrvaska.